Podziel się wrażeniami!
witajcie,
Oryginalna bateria sony starcza mi na około 1000zdięc ale czas pomyśleć o dokupieniu drugiej.
Pani w sklepie zaśpiewała mi 228zł wszedłem na allegro i rozmowa zaczyna się od 60zł, nauczony dobrym doświadczeniem że warto kupic zamiennik zastanawiam się jaki bo obcji jest parę, widziałem już akumulatorek/baterie dedykowaną jak kto woli o pojemności 3200mAh czyli podwujnej w stosunku do sony. jakie wy kupiliście i możecie polecić?
Tylko mi nie mówcie że fizycznie w tym samym opakowaniu nie mogą się zmieścić większej pojemności, jeśli tak to czemu bateria standardowa AA może mieć 150mAh 2300 do nie dawna puzniej 2800 a obecnie 4500 pojemności, tak samo się ma sprawa do bateri w telefonach kom
NP-FM500H - co polecacie co kupiliście o jakiej pojemności i jak się to sprawuje
SZFENDAK napisał(a):
Gdyby zajęli się tym Rosjanie lub Polacy to rok temu już byś miał podróbę.
SZFENDAK napisał(a):
Musisz wziąć pod uwagę że każdy produkt obojętnie skąd pochodzi musi przejść badania"kliniczne", zostać wdrożony do produkcji i wyjść do dystrybutorów którzy nie zawsze są zainteresowani nowym produktem więc czas od złamania kodu do momentu kupienia przez użytkownika może wynosić nawet rok.
gadutabu napisał(a):
a właśnie pytanie bo ty masz Gripa z tego co czytałem do co pasuje do 200,300,350, czy wchodzą ci baterie stare minolty o tym samym napięciu tylko bez rowka NP-FM50
o minolty miałem tanią podróbkę, śmigała prawie rok bez zarzutu, ale potem... starczała na bardzo krótko teraz mam dwa oryginały i... w zapasie tamtą podróbę i jest OK. Ale do SONY bym podróbek (chyba) nie kupował. No chyba, że byłyby sprawdzone i pewne
Acha, i nurtuje mnie jeszcze jedno: co to jest ten tajemniczy orginał o którym nie tylko gnembon pisze - spotykałem go już w różnych miejscach forum?
Czy to wada klawiatury, czy wymowy?
Tadeusz napisał(a):
Acha, i nurtuje mnie jeszcze jedno: co to jest ten tajemniczy orginał o którym nie tylko gnembon pisze - spotykałem go już w różnych miejscach forum?
Czy to wada klawiatury, czy wymowy?
jak już mowa o akumulatorach to czy jest jakiś kabel żeby można było podpiąć ładowarke do zapalniczki w aucie?
kris napisał(a):
mam teraz 3 baterie, a lada moment zakupić muszę kolejną. No ale, u mnie to sprzęt zarabia na siebie
wratislavian napisał(a):
opowiedz nam co robisz:>