Podziel się wrażeniami!
Witam, jakwielu innych przeinstalowałem fabryczna Viste na XP. Strowniki sie znalazły... Pozostał 1 mały problemik : nie działa przycisk do wysuwania napędu CD -ten obok klawiatury.Prosze o pomoc.
Witam
mozesz mi podac jakis namiar na siebie ?
tez mam sony vgn ar51(e) .Przypuszczam ze mamy te same sterowniki.A chce sie skonsultowac w pewnej sprawie.
Moj mail
gehox@wp.pl
gg : 2690211
pzdr
marek
za działanie przycisków odpowiedzialna jest aplikacja Vaio Event Service. Jak poprzednik mógłbym prosić o namiary na sterowniki do xp mój nr gg 3281901 z góry dzięki
Zna ktoś jakiś link do sterowników klawiszy funkcyjnych(Fn, ściemniania, rozjaśniania, gaszenia matrycy, mute, volume, eject itd.) i mógłby go podać. ponieważ jak dotąd tylko sprawiło mi problem w tym modelu.
Zna ktoś jakiś link do sterowników klawiszy funkcyjnych(Fn, ściemniania, rozjaśniania, gaszenia matrycy, mute, volume, eject itd.) i mógłby go podać. ponieważ jak dotąd tylko sprawiło mi problem w tym modelu.
Vaio Event Service