anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Pawelszymanski6

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Re: Pawelszymanski6

Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane :) to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.

1 000 ODPOW. 1 000
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

kris napisał(a):

Pawle fajnie, że wreszcie go zrobiłeś :) Dobrze jest :thumbsup:
Mi jedynie co - nie podoba się obróbka - mało kontrastu....jest coś nie tak :rolling_eyes:

dzięki za wizytę i komentarz co do obróbki to ja jeszcze nie bardzo ogarniam się w tym wszystkim większość fotek które robię zmniejszam i wstawiam na forum bez jakiejkolwiek obróbki akt pomógł mi obrobić Alcazar i mi się podoba może po podbiciu kontrastu byłoby lepiej nie wiem na 1000 posta spróbuje coś wykombinować na razie jeszcze nawet nie mam pomysłu jak ma to wyglądać ;)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Tak czy owak Pawle jak ku zgorszeniu krisa zauważyła ania.s bryłę masz zadbaną i wystarczy ją tylko oświetlić :c2 Swojej wolę nie oglądać zbyt często przeto nie zaglądam do lustra...
Reasumując foto jest dobre nawet z tym aparatem zasłaniającym twarz :thumbsup: choć przypomniało mi to kiedyś oglądane zdjęcie nagiego w butach kowbojskich ;)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Tomek69N napisał(a):

Tak czy owak Pawle jak ku zgorszeniu krisa zauważyła ania.s bryłę masz zadbaną i wystarczy ją tylko oświetlić :c2 Swojej wolę nie oglądać zbyt często przeto nie zaglądam do lustra...
Reasumując foto jest dobre nawet z tym aparatem zasłaniającym twarz :thumbsup: choć przypomniało mi to kiedyś oglądane zdjęcie nagiego w butach kowbojskich ;)

Następne będzie z aparatem na statywie ;) a co do bryły to trzeba nad nią jeszcze z miesiąc popracować i wtedy będzie wypas :smileymrgreen:

AdiQa-----
Początkujący

No nareszcie jakaś męska klata :nauseated_face:
Zarówno kolorystyka jak i wspomniana już bryła jest http://klubkm.pl/forum/images/smilies/super2.gif I brawo za odwagę, mam nadzieję, że reszta panów weźmie z Ciebie przykład :thumbsup:

...choć oczywiście i tak najbardziej podoba mi się klata mojego męża ;)

profile.country.pl_PL.title
tweety------
Początkujący

Hmmm... Co ja tam będę o stronie technicznej, Kris już dał odpowiednie wskazówki.
Akcik bardzo ciekawy pod każdym względem ;) Ale o tym już wszyscy pisali, więc ja się tylko dołączam do opinii większości i czekam na ten ze statywem... :D

Starosta.
Początkujący

Pawle za odwagę :c4
Pierwszy auto akt męski na forum. :thumbsup:
Co do strony technicznej już się wypowiedzieli.
Jestem zaskoczony, ale pozytywnie :thumbsup:
no ja takiej bryły nie mam i się chyba prędko nie dorobię :tongue_winking:

Pozdrawia Starosta :grin:
rakastan00
Poszukiwacz

No ładnie, aż się boję pomyśleć co będzie dalej....wszyscy się rozbiorą???!!!???
Gratulacje, za odwagę! :c4

Matti-----
Początkujący

no no bryła calkiem dobra :D

a teraz cos dla tych ktorzy nie zauwazyli co starosta napisal : no ja takiej bryły nie mam i się chyba prędko nie dorobię :tongue_winking:

Starosta.
Początkujący

Matti napisał(a):

a teraz cos dla tych ktorzy nie zauwazyli co starosta napisal : no ja takiej bryły nie mam i się chyba prędko nie dorobię :tongue_winking:

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/parowkasb3.gif

Edit: A pozwolenie na upublicznienie tekstu masz :smileyquestion: :smileymrgreen:

Pozdrawia Starosta :grin:
Matti-----
Początkujący

:slight_smile: