Podziel się wrażeniami!
Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.
kris napisał(a):
Pawle fajnie, że wreszcie go zrobiłeśDobrze jest
![]()
Mi jedynie co - nie podoba się obróbka - mało kontrastu....jest coś nie tak
Tak czy owak Pawle jak ku zgorszeniu krisa zauważyła ania.s bryłę masz zadbaną i wystarczy ją tylko oświetlić Swojej wolę nie oglądać zbyt często przeto nie zaglądam do lustra...
Reasumując foto jest dobre nawet z tym aparatem zasłaniającym twarz choć przypomniało mi to kiedyś oglądane zdjęcie nagiego w butach kowbojskich
Tomek69N napisał(a):
Tak czy owak Pawle jak ku zgorszeniu krisa zauważyła ania.s bryłę masz zadbaną i wystarczy ją tylko oświetlić
Swojej wolę nie oglądać zbyt często przeto nie zaglądam do lustra...
Reasumując foto jest dobre nawet z tym aparatem zasłaniającym twarzchoć przypomniało mi to kiedyś oglądane zdjęcie nagiego w butach kowbojskich
No nareszcie jakaś męska klata
Zarówno kolorystyka jak i wspomniana już bryła jest http://klubkm.pl/forum/images/smilies/super2.gif I brawo za odwagę, mam nadzieję, że reszta panów weźmie z Ciebie przykład
...choć oczywiście i tak najbardziej podoba mi się klata mojego męża
Hmmm... Co ja tam będę o stronie technicznej, Kris już dał odpowiednie wskazówki.
Akcik bardzo ciekawy pod każdym względem Ale o tym już wszyscy pisali, więc ja się tylko dołączam do opinii większości i czekam na ten ze statywem...
Pawle za odwagę
Pierwszy auto akt męski na forum.
Co do strony technicznej już się wypowiedzieli.
Jestem zaskoczony, ale pozytywnie
no ja takiej bryły nie mam i się chyba prędko nie dorobię
No ładnie, aż się boję pomyśleć co będzie dalej....wszyscy się rozbiorą???!!!???
Gratulacje, za odwagę!
no no bryła calkiem dobra
a teraz cos dla tych ktorzy nie zauwazyli co starosta napisal : no ja takiej bryły nie mam i się chyba prędko nie dorobię
Matti napisał(a):
a teraz cos dla tych ktorzy nie zauwazyli co starosta napisal : no ja takiej bryły nie mam i się chyba prędko nie dorobię