anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Pawelszymanski6

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Re: Pawelszymanski6

Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane :) to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.

1 000 ODPOW. 1 000
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

No i brawa za odwagę :c4 teraz to się nam kobiety rozbestwią na forum :D dobrze że ja jeszcze do milenijki mam trochę :smileytwisted:

profile.country.pl_PL.title
jmw.w-----
Nowicjusz

gratuluję milenijki!! :shock: :thumbsup: :c4 no i brawa za odwagę :c4 ;) teraz to się nam kobiety rozbestwią na forum :D

:smileymrgreen:

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

dzięki wszystkim za komentarze i odwiedziny :)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

pies dobry, ale 201 i 202 są ekstra

alcazarc
Początkujący

i co teraz już wszystko 50 zasuwasz? :)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Alcazar napisał(a):

i co teraz już wszystko 50 zasuwasz? :)

to tak apropo ost zdjęć?jeśli tak to 201-202 flinta a 203 kit ;) chociaż nie powiem ost kilka dni łażę tylko z 50-tką a te fotki były z szuflady :D

BuBu__
Początkujący

201 i 202 naprawdę świetne :thumbsup: piesek też jest ok, ale chyba pasował by mi tu poziomy kadr, żeby choć troszkę było widać gdzie on patrzy ;)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

201 i 202 naprawdę świetne :thumbsup: piesek też jest ok, ale chyba pasował by mi tu poziomy kadr, żeby choć troszkę było widać gdzie on patrzy ;)

zamysł był taki że miał się patrzeć na mnie ale dupek albo lizał mi obiektyw albo odwracał głowę zresztą jakbym zrobił poziomy kadr to nie mógłbym robić z takiego bliska bo by się tylko jego głowa zmieściła w kadrze ;)

jmw.w-----
Nowicjusz

zarówno 201 jak i 202 super :thumbsup: :c4 jednak 201 ma w sobie 'to coś', co sprawia że nie mogę oderwać od niego oczu :)