Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
Piekny jest makroświat i ładnie go pokazałaś , ale parkowo/leśny portrecik już nie bałdzo...
Ale może nastepne z tej sesji będą lepsiejsze?
Poczekamy, zobaczymy.
Zbyt zielono na tym portrecie, skóra wyszła jakby modelka była w stadium "żywego trupa".
Poza tym za ciemno.
I że tak zapytam, czy teraz jest jakaś moda na takie wypychanie do przodu ust? Jest wyraźna różnica między delikatnym otwarciem ust, a wypchnięciem górnej wargi i ułożeniem ust w dziubek....chyba że to do magazynu dla dorosłych zdjęciahttp://klubkm.pl/forum/images/smilies/hihi.gif, to
Lajam, to się chyba nazywa "pounting lips"
Kolor, tło na nie. Ale fajny czarny sweterek. I faktycznie ostatnio wszędzie te dzióbki. A może uśmiech dla odmiany. Rzadkość ostatnio.
96 - mam mieszane uczucia. Tło i jego kolorek mi się podoba,strój modelki też, gorzej jest z pozą, miną i kolorem twarzy. Poczekam na kolejne.
dzięki wszystkim pięknie za słowa krytyki
96 'poszło na nie', wiec zrobiłam jeszcze raz selekcję z tej sesji i zostały tylko 2 zdjęcia, w dodatku obydwa czarno-białe (moze to i lepiej?)
mam nadzieję, że spodobają się bardziej.
z dwóch ostatnich to te drugie mi się bardziej podoba na pierwszym ma podkrążone oczy jakby imprezowała przez ost kilka dni
nie wiem czemu ale jakos te z tej serii niezbyt mi podchodza ^^
mi też
smutno jakoś wyszło
ale wrzucaj kolejne :smileytwisted:
i ta seria w B&W lepsza
98 w szczególności - ładna poza modelki