Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
na 97 strasznie smutna mina przez co niekorzystnie wyszła.
98 juz lepsze
Póki co - portret to nie mój świat
Zdaniem nieportretowca (narazie) druga (B&W) seria zdecydowanie lepiej wygląda, przy czym 98 już całkiem dobrze Tylko coś mi się oczy dziwne wydają... Takie bardzo czarne...
No chyba, że takie są naprawdę
Takie czarne studnie to skarb
98 - podoba mi się poza modelki, ale odnoszę wrażenie, że ostrość uciekła z twarzy.
97 - jakoś dziwnie wygląda to ułożenie głowy - tak jakby wyrastała z (jej) lewego ramienia.
Widzę, że kris stosuje pressing :smileytwisted:
dziękuję wszystkim za odwiedziny
sadam napisał(a):
Widzę, że kris stosuje pressing :smileytwisted:
Szkoda, że blask oczu gdzieś zaginął.
Lajam napisał(a):
Szkoda, że blask oczu gdzieś zaginął.
dla mnie o wiele lepiej bo jednak w oczach tkwi dusza i człowieka i zdjęcia
Lepiej, ale ja w ogóle widziałbym to w totalnie zimnej tonacji.
Pozwoliłem sobie przerobić po swojemu delikatnie. Jeśli mam usunąć to daj znać.
ja jestem 'przecieplaczem', więc na taką wersję w ogóle bym nie wpadła ale dzięki za sugestię, wygląda ciekawie
Witam słonecznym świtaniem, no może już porankiem . Wolę cieplejszy odcień skóry ale Lajam wyciągnął jeszcze lepiej śliczne rzęsy i te spierzchnięte usta - w sumie "zimnousta" jest również
reasumując
dla panny Kolorowej i Moderatora.
Jest na tym zdjęciu w twarzy modelki coś co powoduje, ze mógłbym na nią patrzeć dłuuugo
Z innej beczki: trzymam za Ciebie kciuki (choć pewnie nie trzeba).