anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Colorful - Zabawy światłem cz.2

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Colorful - Zabawy światłem cz.2

Witam.

Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać :)

1 396 ODPOW. 1 396
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Oryginalny nie będę - 95 mi się podoba.
Nowy avatarek również.

jmw.w-----
Nowicjusz

92 - super :thumbsup:
94 - ale to zdjęcie mnie powaliło :c4 :c4 :c4 :c4 :c4

colorful-----
Początkujący

BuBu, Paweł, Aniqa, doslav, Starosta, Tomku, kris, Melanie, tweety, kamilu, sadam, jmw.w - bardzo bardzo dziękuję :)

doslav napisał(a):

Widzę, że czego się nie dotkniesz - wychodzi nieźle :thumbsup:

Ciut zazdraszczam ;)

nie ma czego - ja po prostu jeszcze nie znalazłam swojej dziedziny fotografii, dlatego próbuję wszytkiego po trochu i szukam, szukam, szukam... :)

kropelek jeszcze trochę mam, chociaż w innej konwencji, ale co by nie było monotonnie to odłożę je na później :)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Co do portretu tej fotogenicznej panienki...w sukience zdecydowanie lepiej wyglądałaby niż w "zmechaconym" sweterku chyba, że to kontynuacja tematu ;) Widziałem lepsze Twoje portrety choć tu klimat jest fajny. Coś mi tu brak - może za małe wyróżnienie postaci i to tło chyba jednak nie do końca. Część twarzy w cieniu też nie wyszła korzystnie - może zmiana ustawienia modelki, wykorzystanie odbłyśnika (choćby białego, jasnego materiału) lub błysk?
Podziwiam kobietki, które wiedzą jak się wygiąć :)

colorful-----
Początkujący

bo to nie była jakaś umawiana sesja - spontanicznie to wyszło przez moje pytanie - "Piękna, pomodelkujesz mi?" Miejsce, w którym byłyśmy, mi się podobało i uznałam, że mogę przy okazji poćwiczyć odrobinę portrety - stad brak wyszukanego stroju, wizażu, etc. ...

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Nie tłumacz mi się ;) OK "obczajam".

colorful-----
Początkujący

mam nadzieję, że kolejne z tej minisesji będą się bardziej podobać ;) no ale wszystko w swoim czasie (muszę trochę odwlec 100 zdjęcie ;) )

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Chyba zbyt wielką wagą społeczność forum przywiązuje do okrągłych cyferek co niektórych paraliżuje a niektórych nakręca do wysiłków ;)
Swoją drogą to muszę kiedyś spróbować tego "Piękna, pomodelkujesz mi?" na jakiejś napotkanej białogłowie :)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

ja się na portretach nie znam ale podoba mi się :thumbsup: czekam na następne :)

BuBu__
Początkujący

choć portret ładny, to jakoś mi ten kadr kwadratowy nie pasuje