Podziel się wrażeniami!
Witam,
Mam świeżo postawiony system, ale nie z recovery disc. Wiec instaluję ściąngięte ze strony Vaio sterowniki i utility.
Mój główny problem jest nastepujący. Na windowsie od Vaio miałem program Vaio Update, który wszystkie stery ładnie aktualizował i ściągał. Gdzie mogę go znaleźć? Widzę że jest jakaś aktualizacja do vaio update ale bez poprzednich wersji nie mam co uaktualniać
Jestem na 99% pewny, że jeśli przeinstalowałeś system czystą Vistą, to nie ma możliwości doinstalowania Vaio Update. Piszę 99%, bo kiedyś sam szukałem rozwiązania i go nie znalazłem. Jeśli Tobie się uda, to proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.
vaio update da sie zainstalować na czystą Viste!jasne trzeba go mieć.ja doinstalowałem z plyty recovery.stery też.
A to bardzo ciekawe - może mi powiesz jak to zrobić?
No i nie znajdziesz. Pewne na 99%. Ja miałem podobny problem. Żadne kombinacje nic nie dały. Czeka Cię ponowna reinstalacja z recovery lub z oryginalnej płyty instalacyjnej VAIO.
powodzenia
reinstalacja z recovery!przesada,nie potrzebna!wystarczy tylko instalacja programu VAIO Update z płyty Vaio Recovery przy okazji polecam instalacje innych potrzebnych programów np;Vaio Evect Service/klawisze funkcyjne/i Alps Pointing Device/do Touch Pad'a/
reinstalacja z recovery!przesada,nie potrzebna!wystarczy tylko instalacja programu VAIO Update z płyty Vaio Recovery przy okazji polecam instalacje innych potrzebnych programów np;Vaio Evect Service/klawisze funkcyjne/i Alps Pointing Device/do Touch Pad'a/
Nie wiem po co komu te smiecie od sony. Spowalniaja system tylko.