Podziel się wrażeniami!
witam!
FZ21Z - kupilem gre Crysis i ja zainstalowalem.Po jego uruchomieniu wyskakuje mi nastepujaca informacja brak d3dx10_34.dll.
Czy ktos moze mi objasnic czego brakuje,ze nie moge jej odpalic (podobno niektorzy z Forum na niej graja......)
Pozdrawiam
Wpisz to co napisałeś w google, na pewno znajdziesz na jakiejś stronce ten plik do ściągnięcia potem chyba trzeba go wrzucić do katalogu System32 który znajdziesz w katalogu Windows.
przeinstaluj sobie direct X 10 i na pewno zadziała. bo z tego co piszesz to pewna biblioteka z tej paczki ma bład. Jezeli stwierdzisz ze gra Ci słabo "chodzi" to zainstaluj dx9 moze niektorych efektow nie zobaczysz ale bedzie płynniej działała. pzdr
witam!
bardzo dziekuje za podpowiedz , ale mam prosbe z uwagi ze jestem tak ciemny z kompow mozesz mi dac dokladny opis jak przeinstalowac tego DirectX 9 -jak mozna punkt po punkcie.
Z gory dziekuje.
Pozdrawiam
mam dla Ciebie zla wiadomosc... otoz dwa dni temu sam sprobowalem to zrobic i jak sie okazalo vista sama w sobie wymaga nowszego directa. aero i cala architektura systemu jest niezgodna z 9 wiec nawet nie proboj tego zainstalowac... moj bład i zaraz usune poprzedni post jednak wczesniej juz czytałem o tym na necie i jak widac jakis nie douczony napisał ze mozna zmienic a nawet nie wyprobował. najlepiej zmien sobie na xp system poniewaz vista poki co nie nadaje sie do gier. moze SP1 cos zmieni ale jak narazie system jest bardzo słaby.