anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Michał - Jaja

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Michał - Jaja

Pierwsza odsłona...
I chyba pierwszy raz w życiu publikuje zdjęcia w bw (nie licząc biedroneczki ale nie umiałem się powstrzymać :D )

652 ODPOW. 652
mbmark
Nowicjusz

Na 32 nie widac niestety twarzy zadnego z malych muzykantow, ktorzy przeciez sa glownym tematem tego zdjecia. Kris ma racje ze zdjecie moglo zyskac gdyby robic je z nieco innej perspektywy, ale przede wszystkim gdyby byly widoczne twarze ... W efekcie wyglada na taki pstryk z biodra kiedy nikt nie patrzy ...

Na 33 moze sie ze mna zgodzisz, ze niebo praktycznie nic nie wnosi a zajmuje polowe kadru. Jak dla mnie moze byc i nieco krzywe ale nie bardzo wiem co chciales pokazac przede wszystkim. Kubusia ? Tory ? Rondo ? Moim zdaniem ciekawiej by bylo pokazac wieksza czesc ronda, wyczekac moment kiedy tramwaj bedzie w kadrze, jak nie ten to nastepny

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Maćku, w szybkobieżnej windzie trudno czekać na przejeżdżający tramwaj ;) a niebo jest ładne, gdyby chmury bardziej wyeksponować, zasymulować pomarańczowy filtr...

------------------------------
fotoamator
mbmark
Nowicjusz

Tadeuszu to trzeba nia dluzej pojezdzic :slight_smile:

Michal.
Poszukiwacz

Dzięki wszystkim za sugestie ;)

mbmark napisał(a):

oze jeszcze raz ta winda sie przejechac ;)

Tak też zrobię jak będę miał chwilkę czasu w Kato ;)

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Zdarzało mi się tej windy używać ;) Daj znać następnym razem - zabiorę kluczyk i zrobimy sobie jazdę osobistą (na wyłączność) :D

Fotka windziana bardziej podobająca się :thumbsup:

Kurcze - dawno mnie tu nie było... :c7

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

No, windowa fotka bardzo fajna. :)
Mieszkam w Katowicach, a muszę się przyznać, że chyba tylko raz jechałem tą windą. :|

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
Michal.
Poszukiwacz

Trochę szuflada zaczyna się zapychać to trzeba zrobić porządek :D
efekty prawie godzinnego uważania żeby aparat przypadkiem nie spadł z płotu który robił za statyw :nauseated_face:
(Jaworek to nazwa wioski w której rzecz się działa ;) )
z dedykacją dla wszystkich elektroników mylonych z elektrykami http://klubkm.pl/forum/images/smilies/spawacz.gif
DSC03995b.jpg
DSC04001b.jpg

MrNeo-----
Poszukiwacz

Błyski bardzo fajne... szkoda że mi się nigdy nie udaje żadnego złapać ;)

colorful-----
Początkujący

bardzo mi się podoba polączenie linii wysokiego napięcia i piorunów :) szkoda tylko że słup, szczególnie na 34 lekko nieostry...

Bertone.
Poszukiwacz

34 i 35 :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________