Podziel się wrażeniami!
Pierwsza odsłona...
I chyba pierwszy raz w życiu publikuje zdjęcia w bw (nie licząc biedroneczki ale nie umiałem się powstrzymać )
Na 32 nie widac niestety twarzy zadnego z malych muzykantow, ktorzy przeciez sa glownym tematem tego zdjecia. Kris ma racje ze zdjecie moglo zyskac gdyby robic je z nieco innej perspektywy, ale przede wszystkim gdyby byly widoczne twarze ... W efekcie wyglada na taki pstryk z biodra kiedy nikt nie patrzy ...
Na 33 moze sie ze mna zgodzisz, ze niebo praktycznie nic nie wnosi a zajmuje polowe kadru. Jak dla mnie moze byc i nieco krzywe ale nie bardzo wiem co chciales pokazac przede wszystkim. Kubusia ? Tory ? Rondo ? Moim zdaniem ciekawiej by bylo pokazac wieksza czesc ronda, wyczekac moment kiedy tramwaj bedzie w kadrze, jak nie ten to nastepny
Maćku, w szybkobieżnej windzie trudno czekać na przejeżdżający tramwaj a niebo jest ładne, gdyby chmury bardziej wyeksponować, zasymulować pomarańczowy filtr...
Tadeuszu to trzeba nia dluzej pojezdzic
Dzięki wszystkim za sugestie
mbmark napisał(a):
oze jeszcze raz ta winda sie przejechac
Zdarzało mi się tej windy używać Daj znać następnym razem - zabiorę kluczyk i zrobimy sobie jazdę osobistą (na wyłączność)
Fotka windziana bardziej podobająca się
Kurcze - dawno mnie tu nie było...
No, windowa fotka bardzo fajna.
Mieszkam w Katowicach, a muszę się przyznać, że chyba tylko raz jechałem tą windą.
Trochę szuflada zaczyna się zapychać to trzeba zrobić porządek
efekty prawie godzinnego uważania żeby aparat przypadkiem nie spadł z płotu który robił za statyw
(Jaworek to nazwa wioski w której rzecz się działa )
z dedykacją dla wszystkich elektroników mylonych z elektrykami http://klubkm.pl/forum/images/smilies/spawacz.gif
DSC03995b.jpg
DSC04001b.jpg
Błyski bardzo fajne... szkoda że mi się nigdy nie udaje żadnego złapać
bardzo mi się podoba polączenie linii wysokiego napięcia i piorunów szkoda tylko że słup, szczególnie na 34 lekko nieostry...
34 i 35