Podziel się wrażeniami!
Pierwsza odsłona...
I chyba pierwszy raz w życiu publikuje zdjęcia w bw (nie licząc biedroneczki ale nie umiałem się powstrzymać )
swietne blyski
Dzięki wszystkim
colorful napisał(a):
szkoda tylko że słup, szczególnie na 34 lekko nieostry...
MrNeo napisał(a):
szkoda że mi się nigdy nie udaje żadnego złapać
z dedykacją dla wszystkich elektroników mylonych z elektrykami http://klubkm.pl/forum/images/smilies/spawacz.gif
wypada podziękować za dedykację34 i 35 bardzo fajne
Starosta, gegra71 dzięki za odwiedziny
ciąg dalszy wiejskich klimatów
36-38 b. ladne ;]
37 i 38 podobaja Mi się ale...
chyba przesadziłeś z nasyceniem kłosek na 36 wyszedł sztucznie
Michał może mam monitor do wymiany ale pisze jak widzę
Ps. lubie wiejskie klimaty
Ladna kolorystyka, starannie wykonane. Moim zdaniem jednak kadry wymagaja dopracowania
na 36 tlo jest zbyt pstrokate i odwraca uwage od tematu zdjeci , ktory ginie w tlumie. Z kolei na zdjeciu 37 osobiscie kadrowalbym w pionie starajc sie nie wprowadzic ani odrobiny nieba w kadr tak aby uzyskac jednolita fakture tla. Gra glebia ostrosci na plus.
Jesli chodzi o 38 to nieco przeswietlone (czubeczek klosa), niepotrzebne plamy czerwone i niebieskie. Nie wprowadzaja do kadru nic poza balaganem. Ewentualnie mozna bylo sie skupic na makowce i w jej przypadku wplesc w tlo starannie wkomponowane kwitnace czerwone maki.
Czekam na nastepne
jeżeli chodzi o sprawy techniczne to już mbmark wszystko powiedział
mam nadzieje, że masz więcej zdjęć w wiejskim klimacie bo temat ciekawy
Spokojne, sielskie, wiejskie klimaty...
Bardzo udane zdjęcia. Technicznie wypowiedzieli się już inni, bardziej doświadczenie - mi pozostaje tylko napisać, że bardzo mi odpowiada klimat fotek, kolorystyka...
Z pewnością masz więcej - poproszę