Podziel się wrażeniami!
Startowo - spacerowo - wczesnowiosenne...
Znaczy jeszcze nie zielono ale już słonecznie wrotycz01 .JPGokol-kap .JPG
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/dziekuje.gif
Co w trawie piszczy to wszyscy wiedzą...
A poziomki to ze zwykłej, bezinteresownej złośliwości
konik.JPG
poziomki-b.JPG
poziomki-a.JPG
A poziomeczki? Prosty wzór! 30min zbierania = kilogram (no trochę ponad) poziomek = ok.10 minut przyjemności
Pyyyyyszne
hej doslav! dalej poziomeczki na topie...
podług mnie poziomeczki pod ślicznym (!) świerszczykiem to lekki oczopląs zadają ale te na dole są jak dla mnie przesympatyczne
zazdroszczę Waszego plenerku...ech
Oooo! Wszelki duch...
Plenerek był faktycznie bezbłędny. Jeszcze trochę fotek (tych lepsiejszych) zostało do wrzucenia więc obserwuj
A całość właśnie wędruje do mojej tajnej bazy zwanej picasa...
Ostatnie poziomki nie bez powodu są ostatnie Najlepsze zawsze na końcu...
Stopniujesz napięcie...
Dziś ostatni wieczorek przed wylotem na południe, potem dwa tygodnie w ciepełku i powrót nieomal bezpośrednio do urokliwej lodóweczki (są szanse, że nastąpi to w towarzystwie jakiejś dslr).
Tomek69N napisał(a):
są szanse, że nastąpi to w towarzystwie jakiejś dslr.
Ano familijnie
Nie wiem jak to zniosę, bo nie cierpię upałów
A co do roboty na północy to dwa lata temu wypuściłem CV w sieć i zgłosili się do mnie z Saragossy, Barcelony i Oslo. No i wybrałem Norwegów bo płacili najlepiej a po lecie '06 spędzonym w przyciepłej Francji miałem dostateczne doświadczenie w gorącu (nawet rzuciłem sobie żarcik wtedy że następnego lata lecę do Norwegii). I dostałem kontrakt na północy. Miało być maksimum na wysokości Trondheim a wylądowałem od razu za kołem a wkrótce na Spitsbergenie. Faktem jest, że na taką wycieczkę w życiu nie byłoby mnie stać choć nie raz też sobie marzyłem...tylko czasem wolałbym wrócić już z tych przydługich "wakacji" Mogę podesłać Ci kartkę zza kółka
To będzie jakaś Sony
Tomek69N napisał(a):
To będzie jakaś Sony
Tomek69N napisał(a):
Mogę podesłać Ci kartkę zza kółka
Dzięki doslav ale mam nadzieję, że na Czarny Ląd nie polecę dwupłatowcem
Podeślij via PW adres.
Jednopłatowce - duże szybkie i nieco drapieżne - dostępne od zaraz w galerii z plenerku w Ustroniu