Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
Powolnie reagujący jestem i wszystko na temat Sahary zostało już chyba napisane. I pod większością pochwał (właściwie to pod wszystkimi) tylko się podpisać pozostało Bardzo fajna seria
A najbardziej to jakoś tak 72 mi do gustu przypadła...
Pustynia przepiękna zwłaszcza fot.72. Jak się okazuje nie trzeba latać w kosmos, żeby zobaczyć nieziemskie widoki.
dziękuję bardzo bardzo
Tadeusz napisał(a):
Piękne struktury na 72 i ten widnokrąg na poprzednich... baardzo mi się podoba to miejsce. Przynajmniej z wysoka. Pewnie tam, na ziemi już nie jest tak pięknie...
Patrząc na te zdjęcia wypatruję karawany ciągnącej przez piaski. Choć pewnie teraz już to anachronizm
Na 73 - te białe formy to śnieg? czy jakieś skały wapienne ? Ciekawe zestawienie kolorów. Chwilami jak sceneria do HoMM3 wygląda
jak zawsze super
już gdzieś to widziałem za BuBu kolejne zdjęcie z super pomysłem i super realizacją
corororow
prawa fotka trochę mniej oświetlona
Cześć
Co do pozycji 75 , jak zawsze super , wielkie wielkie brawa
Chociaż bardziej podoba mi się prawa wersja ...
Hmm... nie wiem czy mogę napisać dlaczego ?
Domyśl się ....
Witam
Jak zwykle wielkie
kojarzę te zdjęcia... mniejsza o większość to z lewej rewelka i to z prawej też oj oba
pozdrawiam
Sahara ładna
Co do 75 to brawa za pomysł
I wolę Cię bardziej z części po lewej stronie.
Natomiast po prawej...
kris napisał(a):
prawa fotka trochę mniej oświetlona
Autoportrety baaardzo piękne