anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Colorful - Zabawy światłem cz.2

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Colorful - Zabawy światłem cz.2

Witam.

Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać :)

1 396 ODPOW. 1 396
doslav.
Poszukiwacz

Powolnie reagujący jestem i wszystko na temat Sahary zostało już chyba napisane. I pod większością pochwał (właściwie to pod wszystkimi) tylko się podpisać pozostało :D Bardzo fajna seria :c4

A najbardziej to jakoś tak 72 mi do gustu przypadła...

oldguest
Początkujący

Pustynia przepiękna zwłaszcza fot.72. Jak się okazuje nie trzeba latać w kosmos, żeby zobaczyć nieziemskie widoki. :thumbsup:

colorful-----
Początkujący

dziękuję bardzo bardzo :)

Tadeusz napisał(a):

Piękne struktury na 72 i ten widnokrąg na poprzednich... baardzo mi się podoba to miejsce. Przynajmniej z wysoka. Pewnie tam, na ziemi już nie jest tak pięknie...
Patrząc na te zdjęcia wypatruję karawany ciągnącej przez piaski. Choć pewnie teraz już to anachronizm :(

Na 73 - te białe formy to śnieg? czy jakieś skały wapienne ? Ciekawe zestawienie kolorów. Chwilami jak sceneria do HoMM3 wygląda :D

myślę, że na ziemi może być jeszcze piękniej tylko bardziej nieznośnie - wiatry, temperatura...

karawany to wcale nie anachronizm, do dziś żyją na Saharze ludy koczownicze, które właśnie przemieszczaja się po niej na wielbładach z całym swoim dobytkiem,

te białe formy to nie moze być śnieg - wydaje mi się, że na Saharze nie ma gór, które przekraczałyby wysokością granicę wiecznych śniegow (z wyjątkiem Atlasu, ale on nie leży na Saharze, a jedynie z nią graniczy). wapienie to też nie są - jako ze Sahara leży na platformie krystalicznej zbudowanej ze skal prekambryjskich, wapienie to znacznie młodszy twór. moim zdaniem te jasne formy są to prawdopodobnie nie poddane metamorfizmowi podczas intruzji magmowych jasne granity, na tyle, na ile moja wiedza geologiczna pozwala mi to przypuszczać :)

to by było tyle, jeżeli chodzi o Saharę.
pojutrze wyjeżdzam na 2 tygodnie, jutro nie będę miała czasu na wrzucenie czegokolwiek, więc dzisiaj - zdjęcia adekwatne do nicka ;) ja sama nie do końca wiem, czy są one dobre, więc ocenę pozostawiam Wam :)

BuBu__
Początkujący

jak zawsze super ;)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

już gdzieś to widziałem ;) za BuBu kolejne zdjęcie z super pomysłem i super realizacją :c4

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

corororow :nauseated_face:

prawa fotka trochę mniej oświetlona ;)

Bertone.
Poszukiwacz

Cześć :)
Co do pozycji 75 , jak zawsze super , wielkie wielkie brawa :c4
Chociaż bardziej podoba mi się prawa wersja ... ;)
Hmm... nie wiem czy mogę napisać dlaczego :c11 ?
Domyśl się .... :D

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Witam
Jak zwykle wielkie :c4
kojarzę te zdjęcia... mniejsza o większość to z lewej rewelka i to z prawej też oj oba :thumbsup: :D
pozdrawiam

Starosta.
Początkujący

Sahara ładna :thumbsup:
Co do 75 to brawa za pomysł :c4
I wolę Cię bardziej z części po lewej stronie.
Natomiast po prawej...

kris napisał(a):

prawa fotka trochę mniej oświetlona ;)

I to by było na tyle ;)
Udanych wakacji i jak najwięcej znakomitych fotek :D

Pozdrawia Starosta :grin:
acinloop
Nowicjusz

Autoportrety baaardzo piękne :thumbsup: