anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Bertone

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Bertone

Zapraszam do komentowania :)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
1 539 ODPOW. 1 539
profile.country.PL.title
Rodzyn104
Nowicjusz

Zdjęcia są :thumbsup: najbardziej mi się podoba 272,273,274 ten ostatni taki sobie(wiem, że pojazd na ostatnim robił "oponkę" i fajnie to wyglądało jednak to zdjęcie nie pokazuje tej "oponki" efektownie (być może zły kadr :c18 ), no ale nie miałeś pewnie za bardzo możliwości żeby zrobić je lepiej więc spoko) W 272 pięknie uchwycony ruch :c4 .

tenzer
Poszukiwacz

Hej,
272 - wypasione zdjęcie mimo tego, ze powinno być wiecej góry i tak mi się podoba i odróżnia od pozostałych, to rozmycie :thumbsup:

profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

272 - właściwie najlepsze pomimo tego, że za dużo dołu a za mało góry i "lekutko" przeostrzone
273 - śjakieś takieś... sam do końca nie wiem - mniej dołu i więcej lewej kosztem prawej ;) .
274 - fajnie jest
275 - zdecydowanie najgorsze - tło wyraźniejsze od auta/aut i do tego krzywo
Generalną uwagę mam do kolorystyki. Jak dla mnie trochę za zimno i mdło.
pzdr

krzyho4
Początkujący

Bertone napisał(a):

To teraz coś z wczorajszego wypadu na ryby :nauseated_face: ( fot. 263 )

a jak z efektami tego wypadu :smileythumbsup: , bo ja sie przyznam ze słabiutki ten sezon . glownie przez brak czasu , nie wliczając dwóch amurów po 94. 97 cm to prawdziwa kleska ( tyle ze nie ciekawia mnie juz rybki ponizej 40 cm :c20

a fotka :c18 z fajnym klimatem :c34

tomik-----
Początkujący

Tak szybciutko po Twojej galerii " przeleciałem " i z jesiennych 267 podoba mi się. Struś też ekstra :thumbsup: Jak będę miał więcej czasu to obejrzę całą galerię bo zapowiada się interesująca. Pozdro :c20

tobaszc53
Początkujący

272 - najbardziej się podoba z serii "TOYO Drift Cup 2010" :)

..shprot..
pablo_duch
Początkujący

272/273 ładne
ale widziałem Twoje lepsze kadry z tego Dnia :c18
pozdro

KubaW-----
Początkujący

272 :thumbsup: , ale jak pisał wcześniej cezar - brakuje góry
W każdym razie :c4

Michal.
Poszukiwacz

No fajnie, fajnie ;) oryginalny nie będę jak powiem że najbardziej podoba mi się pierwsze :thumbsup:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Cóż, Bartku, nie będę oryginalny, ale podoba mi się tylko 272. Pozostałe są... takie sobie - w stylu: byłem, widziałem, działo się :c20

Dośku, na estetyke nie patrz - te maszyny do driftowania często są takie... niekompletne :slight_smile:

------------------------------
fotoamator