Podziel się wrażeniami!
Zapraszam do komentowania
Zdjęcia są najbardziej mi się podoba 272,273,274 ten ostatni taki sobie(wiem, że pojazd na ostatnim robił "oponkę" i fajnie to wyglądało jednak to zdjęcie nie pokazuje tej "oponki" efektownie (być może zły kadr
), no ale nie miałeś pewnie za bardzo możliwości żeby zrobić je lepiej więc spoko) W 272 pięknie uchwycony ruch
.
Hej,
272 - wypasione zdjęcie mimo tego, ze powinno być wiecej góry i tak mi się podoba i odróżnia od pozostałych, to rozmycie
272 - właściwie najlepsze pomimo tego, że za dużo dołu a za mało góry i "lekutko" przeostrzone
273 - śjakieś takieś... sam do końca nie wiem - mniej dołu i więcej lewej kosztem prawej .
274 - fajnie jest
275 - zdecydowanie najgorsze - tło wyraźniejsze od auta/aut i do tego krzywo
Generalną uwagę mam do kolorystyki. Jak dla mnie trochę za zimno i mdło.
pzdr
Bertone napisał(a):
To teraz coś z wczorajszego wypadu na ryby( fot. 263 )
Tak szybciutko po Twojej galerii " przeleciałem " i z jesiennych 267 podoba mi się. Struś też ekstra Jak będę miał więcej czasu to obejrzę całą galerię bo zapowiada się interesująca. Pozdro
272 - najbardziej się podoba z serii "TOYO Drift Cup 2010"
272/273 ładne
ale widziałem Twoje lepsze kadry z tego Dnia
pozdro
272 , ale jak pisał wcześniej cezar - brakuje góry
W każdym razie
No fajnie, fajnie oryginalny nie będę jak powiem że najbardziej podoba mi się pierwsze
Cóż, Bartku, nie będę oryginalny, ale podoba mi się tylko 272. Pozostałe są... takie sobie - w stylu: byłem, widziałem, działo się
Dośku, na estetyke nie patrz - te maszyny do driftowania często są takie... niekompletne