Podziel się wrażeniami!
Witam,
Nie jestem w stanie kliknąć w przycisk [Zamów i zapłać] przy zakupie z salda apki do zdjęć poklatkowych. Przycisk jest ''martwy'', po kliku nic się nie dzieje... Brak mi pomysłów już. Proszę o pomoc.
Witam,
o jakiej aplikacji mówisz?
Pozdrawiam
Hej,
Czy próbowałeś zmienić przeglądarkę, w której dokonujesz zakupu?
Mam identyczny problem co autor postu Hartuu90, z zakupem jakiejkolwiek aplikacji do Sony Alfa ILCE 6000 ze strony https://www.playmemoriescameraapps.com/portal/
Po kliknięciu w przycisk [Zamów i zapłać] nic się nie dzieje.
Zmiana przeglądarki na inną nie rozwiązuje problemu.
Poprosiłem o zwrot pieniędzy z portfela który sobie doładowałem na kwotę 50zł, ponieważ nie da się płacić za aplikację, na stronie działa tylko pobieranie i instalowanie darmowych aplikacji.
Żeby było fajnie, dostałem również odpowiedź od Sony że pieniądze nie mogą być zwrócone z portfela.
Więc straciłem tylko czas, nerwy i pieniądze 😞
Czy ktoś mi pomoże ?
Cześć, sprawdź czy nie strona nie wywołuje jakiegoś okna pop-up, który jet blokowany przez przeglądarkę. Ponadto, czy masz zainstalowane wszelkie rozszerzenia do przeglądarki w celu pobrania aplikacji?
Spróbuj też, choć nie jest to zbyt wygodne kupić aplikację z poziomu aparatu.
Próbowałem kupić appke po przez Aparat, i też się nie da, ponieważ wyświetla się komunikat że karta kredytowa nie jest przydzielona. Ja swój portfel doładowałem kodem z zakupionej karty PlayStation. Nie chcę przypisywać karty kredytowej do konta. Sprawdzę jeszcze na innym komputerze.
Użyłem innego komputera i to samo, klikam w przycisk [zamów i zapłać] i nic się nie dzieje 😞
Jest poniższe okno ale po kliknięciu w przycisk [Zamów i zapłać] nic się nie dzieje.
Czynność wykonana w przeglądarce Chrom oraz Edge i na innym komputerze, bez skutku 😞
Najlepiej podążyć za radą @mat_czok i dokonać instalacji z poziomu aparatu. Czyli zalogować się na koncie w aparacie i pobrać aplikację.
Pozdrawiam
Też się nie da.
Taki komunikat: Informacje o karcie kredytowej nie są zarejestrowane, a w portfelu środki są. 😞