- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Jaką wybrać torbę?
Witam. Co polecacie za torbę z niżej wymienionych. Być może ktoś z was ma jakiś model i mógł by opisać czy sprawdza mu się czy nie, czy korzystny zakup itp... Chciał bym w nim trzymać aparat, 2 obiektywy i inne pierdoły.
LSC-AMSC30
-----BDF
-----SC20
-----SC5
-----AMFM11
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
ja osobiście gdybym miał kupować drugi raz to kupił bym plecak,z przegródkami i miejscem na laptopa i różne inne rzeczy:)Mam zwyczajna torbę kupioną w media markt za około 100zł.Nie ogólnie nie narzekam,ale na dłuższe wyprawy się nie nadaje bo jest po prostu nie wygodna:)Ja lubię aktywnie spędzać czas i torba w moim przypadku nie była zbyt przemyślanym zakupem,a plecak mam zwykły turystyczny,owijam aparat w bluzę i ruszam w teren:P
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
http://www.forum.sony.pl/viewtopic.php?f=38&t=408"%20target="_blank
polecam lekturę wątku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam mam torbe i napewno juz wiecej jej nie wezme w plener,polecam plecak powiem tak wez statyw pare obiektywow i torbe zobaczysz co sie bedzie dzialo,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Odświeżam temat Czytałem ten drugi temat o futerale ale tam już większość linków wygasła i temat dość wiekowy
Więc wracając do tematu Muszę zakupić plecak/torbę (chyba plecak lepiej się sprawdza, jak uważacie?) ma być to na a350, fajnie byłoby gdyby miał jakieś miejsce na dodatkowy obiektyw i lampę bo z czasem chcę dokupić
A i jeszcze z ceną to tak hmm cena/jakość tak do ok 300zł ale najlepiej jakieś rozsądne oferty
Możecie coś polecić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Odświeżam temat Czytałem ten drugi temat o futerale ale tam już większość linków wygasła i temat dość wiekowy
Więc wracając do tematu Muszę zakupić plecak/torbę (chyba plecak lepiej się sprawdza, jak uważacie?) ma być to na a350, fajnie byłoby gdyby miał jakieś miejsce na dodatkowy obiektyw i lampę bo z czasem chcę dokupić
A i jeszcze z ceną to tak hmm cena/jakość tak do ok 300zł ale najlepiej jakieś rozsądne oferty
Możecie coś polecić?
2 posty wyżej :smileyrolleyes:
koteczek11 napisał(a):
polecam lekturę wątku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Lajam napisał(a):
Odświeżam temat
Czytałem ten drugi temat o futerale ale tam już większość linków wygasła i temat dość wiekowy
Więc wracając do tematuMuszę zakupić plecak/torbę (chyba plecak lepiej się sprawdza, jak uważacie?) ma być to na a350, fajnie byłoby gdyby miał jakieś miejsce na dodatkowy obiektyw i lampę bo z czasem chcę dokupić
Możecie coś polecić?
2 posty wyżej :smileyrolleyes:
koteczek11 napisał(a):
polecam lekturę wątku.
Polecam czytanie ze zrozumieniem :smileymrgreen:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Polecam czytanie ze zrozumieniem
W wątku z linka padło kilka propozycji toreb, to nie były same futerały
Generalnie pooglądaj sobie produkty LowePro lub Tarmaca. Sklepy to chyba potrafisz sobie znaleźć w sieci :smileymrgreen:
Masz tam zdjęcia co i w jaki sposób wchodzi do każdej torby...pytanie tylko czy będziesz kupować torbę adekwatną do tego co posiadasz obecnie, czy planujesz wersję rozwojową z miejscem na dodatkowe akcesoria. 300 zł to budżet który pozwoli trochę powybrzydzać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Lajam napisał(a):
Polecam czytanie ze zrozumieniem
W wątku z linka padło kilka propozycji toreb, to nie były same futerały
Generalnie pooglądaj sobie produkty LowePro lub Tarmaca. Sklepy to chyba potrafisz sobie znaleźć w sieci :smileymrgreen:
Masz tam zdjęcia co i w jaki sposób wchodzi do każdej torby...pytanie tylko czy będziesz kupować torbę adekwatną do tego co posiadasz obecnie, czy planujesz wersję rozwojową z miejscem na dodatkowe akcesoria. 300 zł to budżet który pozwoli trochę powybrzydzać
Właśnie o taką pomoc mi chodziło
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
a co sądzisz o tym http://www.allegro.pl/item557911226_ple ... urier.html" target="_blank ?
Widzisz....i dlatego szukanie czegoś dla siebie na podstawie opinii innych ludzi nie jest najlepszym rozwiązaniem. Bo ja tego plecaka bym w życiu nie wziął bo dla mnie jest po prostu za mały. Może obejrzyj sobie LowePro Fastpack 200
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »