Podziel się wrażeniami!
witam wszystkich
mam taki problem z moim vaio vgn-fz21z otóż zainstalowałem sobie system win xp - formatując przy tym dysk a co za tym idzie została utracona partycja recovery - z wszystkimi driver'ami - jako że miałem problemy ze sterownikami do karty dźwiękowej sigmatel brak sterowników pod xp - zainstalowałem na nowo system MS VISTA PL i teraz mam taki problem zassałem z sieci program do odtwarzania dvd również i bleRay WINDVD 8 po włożeniu do napędu płyty z filmem w tym przypadku SPIDERMAN 3 pojawia się logo wytwórni filmowej i dalej cisza nic się nie dzieje - dodam że nie jest to ten WinDVD for BD - wszystkie aplikacje do odtwarzania dvd/blueRay nie potrafią tego filmu odczytać dodam że na playStation 3 film od razu startuje i wszystko działa
proszę o pomoc
Witam.
Masz cos nie tak ze sterownikami od karty grafiki albo masz ustawione naraz wyswietlanie na 2 monitorach.
Nie polecam instalowania systemu samemu a zwlaszcza polskiego.
Przy tym co sony sam instaluje wszystko zawsze dziala jak trzeba (jedynie ma poczatku trzeba wywalic troche zbednych dupereli)
Odzyskac system mozna z ukrytej partycji, od tego jest ktorys z F** ( do przeczytania w instrukcji).
Pozdrawiam
Witam.
Nie polecam instalowania systemu samemu a zwlaszcza polskiego.
Przy tym co sony sam instaluje wszystko zawsze dziala jak trzeba (jedynie ma poczatku trzeba wywalic troche zbednych dupereli)