Podziel się wrażeniami!
Bardzo proszę o pomoc.
Komputer mam już prawie od roku (VGN-FZ11Z). Zaraz po zakupie oddałam do informatyka, żeby mi zrobił 3 partycje dysku. No i zrobił Niestety w wyniku przeinstalowania straciłam wszystkie "dodatki Vaio" - m.in. te programy do odtwarzania, nagrywania BluRay i tapety Vaio (czy można gdzieś ściągnąć oryginalne tapety Vaio - ładne były)? :smileygrin:
Teraz chciałam sobie zrobić VAIO Update3 i nie działa Dlaczego? Co zrobić, żeby działało? Po otwarciu pliku, pyta czy kontynuować i potem nic się już nie dzieje... to raczej nie jest normalne
Cześć,
Zaraz po zakupie oddałam do informatyka, żeby mi zrobił 3 partycje dysku. No i zrobił Niestety w wyniku przeinstalowania (...)
straciłam wszystkie "dodatki Vaio" - m.in. te programy do odtwarzania, nagrywania BluRay
czy można gdzieś ściągnąć oryginalne tapety Vaio - ładne były
Teraz chciałam sobie zrobić VAIO Update3 i nie działa Dlaczego? Co zrobić, żeby działało? Po otwarciu pliku, pyta czy kontynuować i potem nic się już nie dzieje... to raczej nie jest normalne
witam
mam ten sam problem, niestety okazało się że vista preinstalowana na vaio jest zmodyfikowana przez sony, m.in niektóre programy są zintegrowane z vistą w tym vaio update - odpowiedź serwisu: trzeba postawić system z partcji recovery (żeby nie stracić danych to należy to zrobić za pomocą płyty odzyskiwania którą należało zrobić przy pierwszej instalacji) natomiast jeżeli tej partycji nie ma - została skasowana lub coś, sony może przesłać płytkę za ok.140,-zł ale tu uwaga tylko do wersji językowej która została oryginalnie zakupiona z komputerem, czyli nie da się w ten sposób spolszczyć oryginalnej "vaiowskiej" visty business na vaio przeznaczonym na rynek np. portugalski
pozdrawiam
macand
(...) nie da się w ten sposób spolszczyć oryginalnej "vaiowskiej" visty business na vaio przeznaczonym na rynek np. portugalski
pozdrawiam
macand