anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Nie rozpoznano urządzenia usb win7 FGN-FW21Z

profile.country.pl_PL.title
krzysiekM1111
Początkujący

Nie rozpoznano urządzenia usb win7 FGN-FW21Z

Witam mam problem z usb. Zakupiłem sobie mysz i przez jakies 4 miesiące działało normalenie, ale jakieś 2 tygodnie temu zaczął mi wyskakiwac ten komunikat miałem wówczas system vista. Myślałem że to wina jakiegoś blędu i po restarcie wszystko wróci do normy ale nie dalej wyskakuje mi ten komunikat a myszka nie działa czytałem dużo o tym komunikacie ale niczego konkretnego do mojego przypadku nie znalazłem ponieważ gdy podłączam myszki to one nie działają podobnie jest z ipodem ale gdy podłączam dysk przenośny to działa ale komunikat wyskakuje dalej. Wszedłem w menadżer urządzeń aby sprawdzić czy sterowniki są dobrze zainstalowane ale przy jednej ikonce z nazwą  Unknow Device jest wykrzyknik, otworzyłem właściwości ale wszelkie zmiany co do tego są niedostępne jak by nie było sterownika. Postanowiłem zmienić system na nowszy win7 w moim wcześniejszym poście wspominałem iż sterowniki co do niektórych urządzeń nie działały po zainstalowaniu systemu ale usb zaczęły działać a co za tym idzie myszki i inne urządzenia które wcześnie nie działały również. Postanowiłem przywrócić system do ustawiań fabrycznych jaki mi zalecono z tego forum. Wszysto zaczęło działac spowrotem jak należy ale postanowiłem ponownie wgrać win 7 i po zaistalowaniu wszystko działało bez zarzutu ale po kilku dniech znowu wyskoczył mi ten komunikat jak w temacie i cała zabawa zaczęła sie na nowo. Bardzo bym prosił o pomoc. PS jeśli chodzi o zmiany w biosie to niestety się na tym nie znam więc jesli będzie trzeba coś tam zmienic to niestety nie dam rady;///.

0 ODPOWIEDZI 0