Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie.
Posiadam model Sony Vaio VPCEB1S1E i mój problem jest dość prozaiczny... Wiem że jest nowa wersja programu Media Gallery 1.3. i jakiejś tam jeszcze cyferki. Osobiście posiadam na swoim komputerze starszą wersję tego programu (1.2. i cyferki), a chciałbym ściągnąć najnowszą. Od razu wyjaśniam- Sony update nie zaktualizowal tego programu.
Wiecie może skąd pobrać najnowszą wersję tego cuda? Bardzo mi na niej zależy.
Byłbym wdzięczny za linka bezpośrednio do instalatora, bądź strony skąd można to pobrać.
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Witam! Też szukam wersji 1.3. Może masz już jakieś namiary?
Mam laptop vpcec2m1e od dwóch miesiecy i wersje media gallery 1.1.1.11200 . Po rozmowie telefonicznej z centrum sony dowiedziałem się ze do tego modelu (laptop nowy) nie ma nowej wersji media gallery mimo że, jest werja 1.3. Podobno inne modele vaio go mają. Dla mnie to jakiś absurd że, oprogramowanie i jego wersje uzależnia się od wersji laptopa.
Nie mam, jak widać nikt w temacie nie odpowiedział... A tłumaczenie centrum sony to jakieś banialuki... to sprawa softu, a nie modelu notebooka... nie wiem kto wymyślił takie bzdurne tłumaczenie...
Wiem że różnie to bywa z tym updatem, bo w jednych się to update'uje a w innych nie... Ja mam EB(względnie nowy), kolega ma starą F i ma update w media gallery, widziałem EB2 miał update, CW miał update... może ktoś z Sony tutaj grasuje i jest w stanie instalkę tej aplikacji udostępnić?
Powiedziałem Panu z sony że, to jest kretynizm i jeszcze mocniej. No cóż olewają ludzi , będę się zastanawiał czy w przyszłości kupić sony. Drugi laptop dell kupiony w USA jeszcze działa , ale przy wymianie na nowy mam już wstepna ocenę vaio.
A jaki konkretny model ma update do wersji 1.3? patrzyłem na suporcie i tam nie ma update do 1.3 jest tylko do 1.2. Pobrałem i zainstalowałem. Obecnie mam 1.2 ale w nim nie ma obsługi gestów za pomocą kamerki.
To jest dziwne bo mam 2 miesieczny laptop wersje 1.1 i żadnego update w support. O wersji 1.3 wiem z forum ( nie tego) . Pan z sony to przyznał , ale stwierdził że moje vaio to nie obejmuje.
Update do 1.2 pobrałem nie do mojego modelu. Dlatego sie pytam jaki konkretny model ma update do 1.3? Moze da się coś wykombinować?
Wiem to z www.forum.sony.pl
Moderator vaio w takim samym wątku przyznaje że ma wersje 1.3.0.06230.
Nie podaje jaki ma model.
No właśnie, czytałem ten temat. Widziałem też post moderatora i fotke z wersją 1.3. Szukałem na supporcie Europy i Azji - nigdzie nie ma update do 1.3. Albo coś przeoczyłem. Może 1.3 mają wgrane nowe sprzęty?