Podziel się wrażeniami!
witam,
Zainstalowalem demo gry Crysis na moim vaio i ku mojemu zdziwieniu gra chodzi mi płynnie na rozdzielczosci 800x600 przy detalach medium. Szczerze oczekiwalem czegoś więcej ... Jesli ktos ma Crysisa na swoim kompie prosze o napisanie na jakich ustawiniach wam chodzi. Zalecane wymagania od producenta vaio fz21m spełnia ( nie wiem tylko jak silny jest uklad graficzny GF8400GT z 256 mb ale co by b nie bylo obsluguje DX10).
pozdrawiam wszystkich szcześliwych posiadaczy Vaio
Na FZ21Z Crysis przy rozedzielczości 1024/768 chodzi mi na high, jedynie woda i cienie na medium oraz przełączeniu z dx10 na dx9.W Viście domyślnie gra uruchamia się na dx10.
Różnica między medium a high jest znaczna.
witam,
Zainstalowalem demo gry Crysis na moim vaio i ku mojemu zdziwieniu gra chodzi mi płynnie na rozdzielczosci 800x600 przy detalach medium. Szczerze oczekiwalem czegoś więcej ... Jesli ktos ma Crysisa na swoim kompie prosze o napisanie na jakich ustawiniach wam chodzi. Zalecane wymagania od producenta vaio fz21m spełnia ( nie wiem tylko jak silny jest uklad graficzny GF8400GT z 256 mb ale co by b nie bylo obsluguje DX10).
pozdrawiam wszystkich szcześliwych posiadaczy Vaio
hey.
Nic nie przeinstalowywałem.. Ale mysle powaznie o zmianie na XP tylko nie wiem do onca czy to bedzie dobry pomysl i czy to cos da ..
pozdrawiam