anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Pawelszymanski6

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Re: Pawelszymanski6

Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane :) to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.

1 000 ODPOW. 1 000
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
witsu------
Początkujący

Widzę, że nie próżnujesz :-) Od mojej ostatniej wizyty pojawiło się wiele nowych zdjęć. Ładne są. Ale to chyba nic nowego :-)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

witsu napisał(a):

Widzę, że nie próżnujesz :-) Od mojej ostatniej wizyty pojawiło się wiele nowych zdjęć. Ładne są. Ale to chyba nic nowego :-)

siedziałem na działce 4 dni to trochę fotek zrobiłem byłoby jeszcze więcej jakbym miał makrówkę albo pierścienie wtedy to dopiero owadów bym nawstawiał ;)

witsu------
Początkujący

pawelszymanski6 napisał(a):

siedziałem na działce 4 dni to trochę fotek zrobiłem byłoby jeszcze więcej jakbym miał makrówkę albo pierścienie wtedy to dopiero owadów bym nawstawiał ;)

To dobrze, że nie miałeś bo bym z oglądaniem nie nadążył :-D

profile.country.pl_PL.title
Aniqa.
Poszukiwacz

Ciekawe zdjęcia,219,221,229 podobały mi się najbardziej :c4

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

najfajniejsze i njaciekawsze kadry dla mnie to pajączkowe i 229 za kolory i kadr :thumbsup:

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

najfajniejsze i njaciekawsze kadry dla mnie to pajączkowe i 229 za kolory i kadr :thumbsup:

no pajączki były cierpliwe i dużo ich było więc mogłem wybierać którego sfocić :smileymrgreen:
strasznie żałuje że nie mam jeszcze szkiełka makro ale do następnego lata na pewno seteczkę sobie kupię i wtedy będę straszył pajączkami przy dużo większym zbliżeniu :D

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

gratuluję ustrzelenia dudka :thumbsup:

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Paweł, tym dudkiem to mnie dobiłeś. Dwa lata temu całe wakacje polowałem na takiego skubańca i... nic - nie do ustrzelenia. A Ty sobie ot - na drucie... w locie... Zazdroszczę.
Ale gratuluję strzałów :c4 :c4

A zachodziki takie... kosmiczne :D

------------------------------
fotoamator