Podziel się wrażeniami!
Chcialabym sie podzielic z wami moimi foteczkami zdjatka robie od roczku panasoniciem lumixem DMC-FZ7.
Oj czas tu odświeżyć
pierwsze zapoznanie sie z sony ....
czekam na drugie wejście z dslrem
wiadomo - lustrem się fotografuje inaczej. Jestem przekonany, że jak już ujarzmisz "czarnego byka" to będzie wypas
a tak swoją drogą - jak wrażenia z korzystania z A200 ?
Witam serdecznie.
Co pierwsze wpadło mi w oko, to to, że wszystkie trzy fotki łączy jedno - problem z ostrością. W 3ce co prawda jedno oko złapało ale drugie już za mgłą. Podobna sytuacja przy 1i2. Wydają się rozmyte. W 2i3 ładny kadr. 3ka taka sobie. Nie wiem dlaczego ale kwiaty wydają się nie mieć głębi. Jakieś dziwne ostre światło.
Mam nadzieję, że to przejściowe problemy, które znikną wraz z opanowaniem DSLR.
A na razie narzekam na brak czasu totalnie nie mam jak wyleciec z domu w jakis plenerek
Pierwsze wrażenia sony to zupełnie inny sprzet niz do tej pory miałam
zadowolona jestem a jak
kris napisał(a):
wiadomo - lustrem się fotografuje inaczej. Jestem przekonany, że jak już ujarzmisz "czarnego byka" to będzie wypas![]()
dzisiejsze cwiczenia
nie udało mi się wszystkiego zobaczyć
od bałwanka do końca
masz plan ćwiczeń?
paulina napisał(a):
dzisiejsze cwiczenia
No mogłaby koleżanka podać co było tematem ćwiczeń to moglibyśmy powiedzieć czy odrobiła lekcję, bo teraz nie bardzo jest co pisać.
norobob napisał(a):
nie udało mi się wszystkiego zobaczyć
od bałwankado końca
masz plan ćwiczeń?
sadam napisał(a):
No mogłaby koleżanka podać co było tematem ćwiczeń to moglibyśmy powiedzieć czy odrobiła lekcję, bo teraz nie bardzo jest co pisać.
Cześć Paulina
Kora drzewa ... raz zrobiłem