anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

doslav

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

doslav

Startowo - spacerowo - wczesnowiosenne...

Znaczy jeszcze nie zielono ale już słonecznie ;)wrotycz01 .JPGokol-kap .JPG

1 207 ODPOW. 1 207
doslav.
Poszukiwacz

Z widoczkami póki co - koniec. Starocie zostały zarchiwizowane i zabezpieczone :D
Łudpikerki to już jutro bo jeszcze męczyłem sobotnie wesele i już oczopląsu dostaję :c7 Pisać i czytać to i owszem ale obrazki już mnie wyprowadzają z nerw...

Hmm... Dziwne. Wydaje mi się, że w szkole to miałem na odwrót... :D

oldguest
Początkujący

Dokładnie tak jak ja. W szkole obrazki były ok, reszta - krew mnie zalewa do tej pory :smileyevil: . I też szykuje się z Alpha na wesele brata w sobotę. Mam nadzieję, że dam rade.

Ps: Do administratora Sony. Dlaczego słowo Alpha podkreśla jako błąd :question:

Pozdrawiam.

doslav.
Poszukiwacz

mphisto napisał(a):

Ps: Do administratora Sony. Dlaczego słowo Alpha podkreśla jako błąd :question:

Może dlatego, że nie po polsku? I może nie forum tylko np. FF (jeśli korzystasz)? Zresztą zawsze wychodziłem z założenia, że takie podkreślanie jest bardzo przydatne, jednak nie zawsze ma rację. No bo co by to było gdyby maszyna wiedziała lepiej i decydowała za nas? :smileymrgreen:

Ostatnie dzięciołowe albowiem lokatorzy już się wyprowadzili :( Trzeba będzie sobie innych modeli poszukać...
d1.JPG
d2.JPG
d3.JPG

doslav.
Poszukiwacz

I ostatnie dwa...
d4.JPG
d5.JPG

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

:c4 :thumbsup:
Świetna seria! Może już nie być łatwo z powtórką (choć kto wie? Za rok, może dwa?)
Ale z 93 jakbyś trochę niebieskiego zdjął? Z 95 chyba też, ale tam to już żadnego dzięcioła nie ma (chyba, że w dziupli, ale za małe toto, żeby dojrzreć).

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

:thumbsup: :c4 ( bez słodzenia i karmelka)
92 i 94 najbardziej ;)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

zdjęcia 37-41

doslav napisał(a):

Generalnie nie interesował mnie tłum jako całość - starałem się wyłuskać tylko to co mnie zaciekawiło (twarze, pojedyncze "akcje") i z pewnością przekombinowałem z obróbką... :smileyredface:

i dobrze, że się skupiłeś na solo twarzach ;)
detale - świetna sprawa.

fajne kadry. Ale kuleje obróbka :smileyarrow:
kwestia monitorka i obróbki - myślę, że kiedyś siądziemy przy folderkach i pokażę Ci jak ja to robię. Oke ?

reportaż 42-47
fajnie, że tam byłeś. Bo takie manify/protesty to świetne miejsce na wyrobienie sobie dobrych nawyków (szybkie działanie, szybkie kadrowanie, szybkie dostosowanie do panujących warunków)

48,49 - troszkę jaśnie i będzie lepiej :smileythumbsup:

50/51 - pięćdziesiątka lepsza. W sumie to nie wiem czemu dałeś dwa bardzo podobne kadry. Selekcja. Selekcja ;)

52 - fajnie, ale jakbyś się pozbył listka z DP rogu byłoby miodzio, bo teraz mnie rozprasza :smileyrolleyes:
no i 52/53 to znowu bardzo podobne kadry. Więcej zdecydowania :D

54,55,56 - dobrze wiesz, że ciemno. A szkoda :(
generalnie widzę, że każdy Ci poprawił - ja nie będę :smileymrgreen:

57 - okej
58 - poruszony. Więc z poziomu aparatu do usunięcia ;)

UK - no troszkę tym foteczkom brakuje. Techniki. Dopracowania kadrów.

poziomka na tak, ale tylko z 65

seria poziomki&doslavka - fajna. Taka przyjemna w odbiorze. Fajne światełko ;)

73 - aleś wyłapał :c4
75 - też dobre. Że też się nie rozkraczył :smileymrgreen:

Ważki:
79 - bardzo na tak
80 - jestem na nie, bo tło mnie rozprasza. Na 79 jest fajne. Czyste. A to bardzo ważne, co jest poza GO
81 - też fajne. Ale jakoś tak centralnie podchodzi :smileyrolleyes:

cdn dzięciołowej rodzinki - niestety nie przypadły mi do gusty (zwłaszcza to z lampą :c11 )
no i problem z poruszeniem. Wiadomo. W lesie jest ciemno. Może statywik ?

pozdrówki http://img154.imageshack.us/img154/9864/cheers5667451b.gif

doslav.
Poszukiwacz

Tadeusz napisał(a):

:c4 :thumbsup:
Świetna seria! Może już nie być łatwo z powtórką (choć kto wie? Za rok, może dwa?)
Ale z 93 jakbyś trochę niebieskiego zdjął? Z 95 chyba też, ale tam to już żadnego dzięcioła nie ma (chyba, że w dziupli, ale za małe toto, żeby dojrzreć).

Melduję, że zdjęcie niebieskiego pomogło i lepiej to wygląda :D Nie będę już powtarzał fotek w galerii ale słowo daję, że rada się przydała i zrealizowana została niezwłocznie :D

paulina napisał(a):

:thumbsup: :c4 ( bez słodzenia i karmelka)
92 i 94 najbardziej ;)

A taką miałem ochotę na słodycze... Ale zamiast nich - produkowałem wczoraj "szmalcyk" bo mi Tadeusz smaka narobił :smileyhappy: I jeszcze te ogóreczki...

kris napisał(a):

(............) myślę, że kiedyś siądziemy przy folderkach i pokażę Ci jak ja to robię. Oke ?
(...............)
pozdrówki http://img154.imageshack.us/img154/9864/cheers5667451b.gif

Noooo Panie Kolego... To nawet trudno napisać żeś się pochylił nad moimi zdjęciami. Tyś się w nich kompletnie zakopał! Ale fajnie jest mieć małe kompendium wiedzy w jednym poście zamiast po trochę wszędzie :smileyhappy:
Aaaa... No i te folderki to w każdej chwili :smileymrgreen:

Ostatnio jakby mniej czasu bo krążę między urzędami, skarbówką i takimi tam jeszcze różnymi (się zachciało być na swoim :c8 ) ale spacerki (a co za tym idzie - aparatowanie) uprawiam regularnie. Przekonałem się również dość boleśnie, że focenie imprez typu wesele to ciężki kawałek chleba i kupa roboty "później". Powinien istnieć jakiś przepis nakazujący właścicielom lokali weselnych ujednolicenie oświetlenia i kolorystyki wnętrz :smileyhappy:

Wszystkim (zarówno bywalcom jak i przelotnym ptakom) http://klubkm.pl/forum/images/smilies/dziekuje.gif za krytykę oraz wsparcie...

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Uff trochę przeglądania było, ale się udało a te numerki 14,26,49,52,76 wpadły w oko i zostały tam na dłużej :thumbsup:

doslav.
Poszukiwacz

sadam napisał(a):

Uff trochę przeglądania było, ale się udało a te numerki 14,26,49,52,76 wpadły w oko i zostały tam na dłużej :thumbsup:

Teraz już wiem, że wszystkie wrzucone tu fotki muszę wrzucać też w jakiś folderek u siebie z zachowaną numeracją :smileyhappy:
Tak więc tradycyjnie dzięki "jakniewiemco"...

No i zapraszam na zaś :smileymrgreen: