Podziel się wrażeniami!
Startowo - spacerowo - wczesnowiosenne...
Znaczy jeszcze nie zielono ale już słonecznie wrotycz01 .JPGokol-kap .JPG
Z widoczkami póki co - koniec. Starocie zostały zarchiwizowane i zabezpieczone
Łudpikerki to już jutro bo jeszcze męczyłem sobotnie wesele i już oczopląsu dostaję Pisać i czytać to i owszem ale obrazki już mnie wyprowadzają z nerw...
Hmm... Dziwne. Wydaje mi się, że w szkole to miałem na odwrót...
Dokładnie tak jak ja. W szkole obrazki były ok, reszta - krew mnie zalewa do tej pory :smileyevil: . I też szykuje się z Alpha na wesele brata w sobotę. Mam nadzieję, że dam rade.
Ps: Do administratora Sony. Dlaczego słowo Alpha podkreśla jako błąd
Pozdrawiam.
mphisto napisał(a):
Ps: Do administratora Sony. Dlaczego słowo Alpha podkreśla jako błąd![]()
I ostatnie dwa...
d4.JPG
d5.JPG
Świetna seria! Może już nie być łatwo z powtórką (choć kto wie? Za rok, może dwa?)
Ale z 93 jakbyś trochę niebieskiego zdjął? Z 95 chyba też, ale tam to już żadnego dzięcioła nie ma (chyba, że w dziupli, ale za małe toto, żeby dojrzreć).
( bez słodzenia i karmelka)
92 i 94 najbardziej
zdjęcia 37-41
doslav napisał(a):
Generalnie nie interesował mnie tłum jako całość - starałem się wyłuskać tylko to co mnie zaciekawiło (twarze, pojedyncze "akcje") i z pewnością przekombinowałem z obróbką... :smileyredface:
Tadeusz napisał(a):
![]()
![]()
Świetna seria! Może już nie być łatwo z powtórką (choć kto wie? Za rok, może dwa?)
Ale z 93 jakbyś trochę niebieskiego zdjął? Z 95 chyba też, ale tam to już żadnego dzięcioła nie ma (chyba, że w dziupli, ale za małe toto, żeby dojrzreć).
paulina napisał(a):
![]()
( bez słodzenia i karmelka)
92 i 94 najbardziej
kris napisał(a):
(............) myślę, że kiedyś siądziemy przy folderkach i pokażę Ci jak ja to robię. Oke ?
(...............)
pozdrówki http://img154.imageshack.us/img154/9864/cheers5667451b.gif
Uff trochę przeglądania było, ale się udało a te numerki 14,26,49,52,76 wpadły w oko i zostały tam na dłużej
sadam napisał(a):
Uff trochę przeglądania było, ale się udało a te numerki 14,26,49,52,76 wpadły w oko i zostały tam na dłużej