anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

doslav

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

doslav

Startowo - spacerowo - wczesnowiosenne...

Znaczy jeszcze nie zielono ale już słonecznie ;)wrotycz01 .JPGokol-kap .JPG

1 207 ODPOW. 1 207
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

I te błękitne oczyska... można się w nich rozpłynąć. I po co psuć jakimiś brązami burymi draganopodobnymi, choć nie?

A z włosami Ci do twarzy, przecież mówiłem.

doslav napisał(a):

Do uszczypliwych - tak wiem - niewiele ich... Ale są!!

Chyba nie o mnie myślałeś? :c18
:c20

------------------------------
fotoamator
profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

Ja to się w ogóle nie znam :c46 ale uważam, że każda obróbka, która nie podkreśli tych oczu będzie do bani ;) P.S W końcu zobaczyłem Twój "egzemplarz", bo dotychczas czytałem o nim jedynie w mojej galerii - masz się czym/kim chwalić :thumbsup: i szkoda, że robisz to tak rzadko...
Pzdr

doslav.
Poszukiwacz

Ależ sg_cezarze - latorośl moja się przewija w galerii tak od urodzenia (znaczy sam koniec sierpnia roku zeszłego) co jakis czas :c20
:slight_smile:

Tadeusz napisał(a):

A z włosami Ci do twarzy, przecież mówiłem

A jesli mi mowiłeś toś kompletnie pod zly adres slowa swe skierował :c20 Jam jest samiec alfa w domu (tak myślę... mam nadzieje?..) lecz żadną miarą wplywu na fryzurę swą nie mam :c6

A wracajac do tematu ostatnich lesnych wycieczek... Jak już się pogoda wyklarowała to sobie pomyślałem (wlaściwie to akamelowi trochę kowalikow pozazdrościlem) że warto by parę ptaszków ustrzelić. Hmm... No ale przecież byle czego na tak zacnym forum pokazać nie wypada - nieprawdaż?
No więc zacząłem kombinować... Co się robi kiedy goście maja się pojawić tudzież pokazać mamy swe facjaty obcym ludziom? No trza się do porządku doprowadzić! Znaczy toaleta (dla mniej zorientowanych - słowo "toaleta" ma co najmniej dwa znaczenia), fryz (ja mam z głowy) i tak dalej...

Więc najpierwej komendę zapodałem do lasu coby sie zwierzaki na ludzi wyprowadzily (czy jakoś tak...). A że kontrola podstawą zaufania jest przecież - to i inspekcję zleconych czynności przeprowadzić należało...

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Śliczne ptaszęta w Twoich okolicach, po gałęziach siedzą :)
Tylko wstydliwe jakoweś, bo dziób pod pachę sobie owo ptaszę chowa, co by w oczy forumowiczom nie spojrzeć. Ale ustrzelone zacnie :c4

------------------------------
fotoamator
Cylin-----
Początkujący

Co do dzieciaczka to chyba oryginał. BTW z taki wielkimi błękitnymi oczami to syn będzie miał niezłe branko. Może i dla ojca cos sie trafi :c20
A ptaszkowe: już widzę Doska w krzakach jak partyzanta :D . Fotki przednie

profile.country.PL.title
c.d.n.
Poszukiwacz

Cylin napisał(a):

Fotki przednie

Tylne też fajne :c20
Tylko jest problem etyczny: podglądanie przy ablucjach.
Ale zdjęcia tak ładne, że dobrze, że w tę stronę dylemat rozstrzygnąłeś :smileythumbsup:

pablo_duch
Początkujący

250 i 253 podobaja mi sie :thumbsup:
pozdrawiam

profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

doslav napisał(a):

Ależ sg_cezarze - latorośl moja się przewija w galerii tak od urodzenia (znaczy sam koniec sierpnia roku zeszłego) co jakis czas :c20

O ja głupia c..pa!!! :c46 Musiałem gdzieś przeoczyć. Przepraszam najmocniej i obiecuje poprawę :D :D :D . Dodam tylko, że pokazałem Twojego potomka żonie mojej prywatnej i ona stwierdziła, że dobry materiał na zięcia... :c34 .
Pozwól też, że nie skomentuję zdjęć różnych latających, kicających i co tam jeszcze robiących stworów, ale nie znam się na tym zupełnie więc nie chciałbym czegoś palnąć głupiego. :D
Pzdr

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

doslav fajna ta ostatnia wrzutka. :thumbsup:
Podoba mi się. :D

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
doslav.
Poszukiwacz

cdn napisał(a):

Tylko jest problem etyczny: podglądanie przy ablucjach.

Ach, żeby to się tylko na ablucjach (to podglądanie) kończyło :smileyrolleyes:
:smileymrgreen:

pokazałem Twojego potomka żonie mojej prywatnej i ona stwierdziła, że dobry materiał na zięcia... :c34 .

Hmm... No trzebałoby to przedyskutować :c20 Bo to dobry pomysł być może :smileythumbsup:

Cylin napisał(a):

Może i dla ojca cos sie trafi :c20

Mnie tam pomysł się podoba ale małżonka to kazała Cię z parówki potraktować :smileyhappy:

Cylin napisał(a):

już widzę Doska w krzakach jak partyzanta :D

Dla mnie nie pierwszyzna - pół życia zawodowego spędziłem w podobny sposób :c20

No dobra - pogadali, pożartowali a temat czeka :D
No więc jak sobie tak te kowaliki kontrolowałem to pomyślałem, że nie można się do jednego gatunku ograniczać. Skoro komenda padła dla całego lasu to i wszystkie zwierzaki podporządkować się powinny! A żeby w monotonię nie popaść - u sikorków kontroli podlegało wykonanie oraz porządkowanie gniazda :D

Dopiero później miało się okazać, że złote miejsce trafiłem bo nie odrywając praktycznie nóg od podłoża ustrzeliłem poprzednie kowaliki, obecne sikorki, wiewiórkę, sójkę i zająca :smileyhappy: