anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

doslav

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

doslav

Startowo - spacerowo - wczesnowiosenne...

Znaczy jeszcze nie zielono ale już słonecznie ;)wrotycz01 .JPGokol-kap .JPG

1 207 ODPOW. 1 207
kropka33
Początkujący

Doslav, ważki piękniutkie :c4 .

A na tych ostatnich widać że na morzu pada deszcz :) o ile mnie oko nie myli :rolling_eyes:

doslav.
Poszukiwacz

kropka33 napisał(a):

A na tych ostatnich widać że na morzu pada deszcz :) o ile mnie oko nie myli :rolling_eyes:

No bo Ty masz fachowe, morskie oko :D Nieźle mi ten deszcz dał popalić jakieś pięć minut po zrobieniu tych zdjęć... Ze śniegiem zresztą na zmianę :)

Starosta napisał(a):

doslav - a może zrób album jak rozwijają się dzięcioły :question:
pozazdrościć takiej okazji :nauseated_face:

Nie ma czego zbytnio zazdrościć... Teraz jestem uzależniony i łażę tam codziennie, co wczoraj na przykład przypłaciłem operacją "kleszcz" :c14 Ohydztwo...
A dzięcioła jakiegoś w okolicy to zawsze znajdziesz ;) Niekoniecznie ptasiego :smileyhappy:

kropka33
Początkujący

doslav napisał(a):

No bo Ty masz fachowe, morskie oko :D Nieźle mi ten deszcz dał popalić jakieś pięć minut po zrobieniu tych zdjęć...

no ja się juz nauczyłam żeby nie podziwiać widoku z reszta gapiów, tylko szybko rozwijać prędkość w kierunku domu :smileyhappy:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

85 i 87 superowe. *86 jakieś takie... trochę słabsze. Ale warto było zmoknąć :thumbsup:

------------------------------
fotoamator
colorful-----
Początkujący

85 jest super :) i skoro to zdjęcia z początków zabawy z fotografią, to tym bardzij podziwiam prosty horyzont :)

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

No i tak tylko dam po sobie ślad bo nic odkrywczego nie powiem... 85 ;)
(to są skany ?)

Maciejus-M1
Początkujący

Widze że tez próbowałeś uchwycić "naszą" nieczynną stacje...
Stoi tam jeszcze jakiś wagon na który można bybyło sie wdrapać? - Tak sobie pomyślałem że spróbowałbym może te tory z góry "złapać".
Aha i jeszcze odnośnie wychodzenia na kominy próbowałeś robić fotki z Hałd koło KWK Borynia - widoki Super przejedź się Sam zobaczysz.
Z tymi ptakami to trafiłeę :D :thumbsup:

doslav.
Poszukiwacz

(to są skany ?)

Nie, to są takie czasy kiedy wydawało się że zdjęciom nie szkodzi kompresja, konwersja i takie tam... Wygrzebane z czeluści twardego dysku :)

Widze że tez próbowałeś uchwycić "naszą" nieczynną stacje...
Stoi tam jeszcze jakiś wagon na który można bybyło sie wdrapać? - Tak sobie pomyślałem że spróbowałbym może te tory z góry "złapać".

Niestety wagonów nie't... Ale przy odrobinie sprytu i sprawności można na wieżę się wdrapać (tę przy stacji) a wtedy to ho, ho :D

Dzięcioły już się wyprowadziły a zdjęcia - no cóż... Słabe i mało ale coś się wybierze.
A póki co - ostatnie z serii porządkowej...

Tynemouth 34.JPG
Tynemouth 7.JPG
Northern Rock.JPG

oldguest
Początkujący

Czekam z niecierpliwością na dzięcioły. Ptaki to bardzo ciekawy i trudny temat.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Ładne te "widoczki" :c4
I też czekam na dzieńdzioły :D

------------------------------
fotoamator