anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

doslav

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

doslav

Startowo - spacerowo - wczesnowiosenne...

Znaczy jeszcze nie zielono ale już słonecznie ;)wrotycz01 .JPGokol-kap .JPG

1 207 ODPOW. 1 207
florius
Początkujący

ho ho widzę, że też wziąłeś się za ściganie helikopterków :)
Ważki niezłe, zwłaszcza 81 mi się podoba choć nieco za jasna, ale to drobiazg :)
Koniczek 76- cud miód i poziomki :D
A co do samych poziomek to choć kadr mz totalnie zabałaganiony i tak Ci ich zazdroszczę, bo u mnie jakoś się pochowały :(

doslav.
Poszukiwacz

florius napisał(a):

A co do samych poziomek to choć kadr mz totalnie zabałaganiony i tak Ci ich zazdroszczę, bo u mnie jakoś się pochowały :(

No bo w sumie to nie tyle do pochwalenia się zostały wrzucone tylko żeby zazdraszczali :smileyredface:

Helikopterki 5-cio centymetrowe i nie strachliwe zupełnie to i trudno nie było :D No i na suchym terenie - bez wykorzystania sprzętu pływającego ani nawet kaloszy... Ale nad mokradła jakieś też się wybiorę (jak tylko znajdę w okolicy) :smileymrgreen:

mitech
Poszukiwacz

doslav napisał(a):

- latadełka mini :nauseated_face:

Ooo takie wiertaloty to i u mnie latają. :D
Bardzo wdzięczne do focenia. Szczególnie
fajnie wyglądają na zielonym tle :smileymrgreen:

oldguest
Początkujący

Ważki bardzo fajne. Te owady są po prostu stworzone do fotografii. W moich okolicach jak narazie nie mogłem nic takiego trafić.

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

latadełka mini mniam
w sobote się wybieram w takie fajne miejsce to może kitem ( a szukam po Ustroniu flinty.. :nauseated_face:

Starosta.
Początkujący

paulina napisał(a):

latadełka mini mniam
w sobote się wybieram w takie fajne miejsce to może kitem ( a szukam po Ustroniu flinty.. :nauseated_face:

szukaj na ebayu, tam są bardzo uszanowane
na alledrogo cena taka duża :smileyrolleyes: , że lepiej kupić coś innego :smileymrgreen:

Pozdrawia Starosta :grin:
colorful-----
Początkujący

ważki świetne! szczególnie ostatnia :)

doslav.
Poszukiwacz

Ważki się widzę podobają :nauseated_face: Cieszy mnie to ogromnie i wdzięczen jestem...

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/dziekuje.gif

Ale ważki ważkami a moje zaprzyjaźnione łudpikery już zaczynają dorastać...
dozorca.JPG
mały02.JPG
mały01.JPG

Do "zielonych" -> żadnemu stworzeniu podczas wykonywania zdjęć nie stała się krzywda. Nie użyto lampy - jedynie spory kawał białego kartonu oraz wyczekano moment kiedy dozorcy-rodzice polecieli po wyżerkę :nauseated_face:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

No, no na prawdę blisko Cię podpuszczają już :D jak dla mnie całkiem fajne fotki ;)

doslav.
Poszukiwacz

Zastanawiam się tylko jak grzecznie wybrnąć jeśli mnie na kolację zaproszą :slight_smile:

A poważnie - pilnuję momentu kiedy zaczną opuszczać dziuplę...