anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

doslav

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

doslav

Startowo - spacerowo - wczesnowiosenne...

Znaczy jeszcze nie zielono ale już słonecznie ;)wrotycz01 .JPGokol-kap .JPG

1 207 ODPOW. 1 207
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

No to masz wszystko w okolicy :)

doslav.
Poszukiwacz

Płasko nie mam, ptasiorów niespotykanych nie mam, rzekę miałem dziś - po ulewie na mojej ulicy, rozlewisko to mam nawet do teraz... A nad zalew do Rybnika to nie jeżdżę bo tam to naród dziwny i irytujący :nauseated_face: A góry to sobie jutro w miniaturze zobaczę (dopóki będę widział) i będzie dobrze...

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Wystarczy że na dach jakiegoś jastrzębskiego drapacza wejdziesz a wszystek dojrzysz trza tylko od Creosia pożyczyć tą lufę co poskładał na księżycowe amory ;)

doslav.
Poszukiwacz

Mieszkam na najwyższym piętrze i balkon mam "na góry" tyle, że mój drapacz ma 2 piętra...
A poważniej - z racji wykonywanej działalności byłem na większości dachów wysokich budynków w Jastrzębiu - ciężko o fajny widok. Trza się wybrać na rybnickie kominy...

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Na południe masz Beskid Cieszyński i w oddali Tatry (przez Creosiową Lufę dajesz radę), na zachodzie są rozległe płaszczyzny okolic raciborskich (morze rzepakowe), co do rybnickich "tych" kominów to się bujają do trzech metrów u szczytu. Byłem w jednej trzeciej takiej wysokości w Skoczowie pewnego mroźnego i wietrznego grudnia i ciężko mi było zapanować nad mimowolnym, bocznym ruchem kolan (nadmienię, że nie ze strachu) ;)

doslav.
Poszukiwacz

Takie trochę ćwiczebne, trochę antyzastojowe, trochę skojarzeniowe i w ogóle takie "trochę" :slight_smile:
Ćwiczebne lotnicze przed Ustroniem...
sroka.JPG

Inspirowane Tadeuszowymi minimalami
momini.JPG

No ja to jestem orzeł! Tylko trochę chorowałem...
prawieorzeł.JPG

kropka33
Początkujący

Doslav, ostatnie dwa zdjęcia bardzo ładne :D

Starosta.
Początkujący

Sigma pokazuje pazurki :nauseated_face:
Ostatnie zdjęcie znakomite ;)

Pozdrawia Starosta :grin:
florius
Początkujący

Motylki miodzio, sroki trochę za mało i ciemno w kadrze :)

maro_ka
Początkujący

74 i 75 good job :)