Podziel się wrażeniami!
Startowo - spacerowo - wczesnowiosenne...
Znaczy jeszcze nie zielono ale już słonecznie wrotycz01 .JPGokol-kap .JPG
Ale to było do Tomka . Fotki są fajne, miło powspominać.
Creatoor napisał(a):
Ale to było do Tomka
. Fotki są fajne, miło powspominać.
Tomek69N napisał(a):
A teraz usłyszysz swoje od wielbiciela chmurek
...tak się pocieszaj doslav
Jakoś muszę Choć tak ze dwa-trzy lata temu Rybnik pozwolił mi się nieźle odkuć finansowo i do dziś miło wspominam te czasy
A jeszcze mi się przypomniało odnośnie tych języków dziwnych... Faktycznie strasznie tam błebłolą w Twoich okolicach. Dogadujesz się z nimi
Mówią mi, że bystrym jest w norweskim
Np. dziś miałem okazję pogadać z portugalskim lekarzem, który mieszka ponad 8lat i za żonę ma Północniczkę - strasznie kaleczy lecz rzecz jasna nie robi takich byków gramatycznych jak ja...on ma native speaker w chacie a ja za sobą miesiąc kursu i tyle co przy robocie z klientami i kolegami. Angielskiego za to już mi brakuje w głowie ( raptem rok się uczyłem ale wystarczył mi kiedyś do normalnej, bezręcznej gadki) a nawet po rusku (kupę tu Rosjan- ten z Eurowizji to też Rosjanin norweski) zapominam choć wszystko rozumiem co gadają i piszą.
Z innej beczki: coś Ty jakiś bank w Rybniku "zrobił"?
To zdjęcie (mimo swojej jakości :smileyredface:
Podpowiedź: FOCUS i PLAZA...
Ale przede wszystkim windy
Galeria_Kazimierz09.JPG
Skąd ja znam takie puste alejki... też mi się zdarzyło kilka takich widoków zaliczyć lecz nie w Rybniku tylko Bielsko-B. i Mikołów.
Jak utknę to będę wiedział gdzie złożyć żal...
Głodny dziś po lesie nie chodziłem
poziomka .JPG
poziomka2 .JPG
Ślina mi podeszła...smaczna czerwień. Zrewanżuję się jagodami jak przyjdzie na nie pora tutaj...
To już poziomi są?
Trzeba by się do lasu wybrać
...