Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
dziękuję pięknie wszystkim za odwiedziny, opinie, pochwały i krytykę
witmann napisał(a):
Witaj
Po raz pierwszy zajrzałem do Twojego albumu i skusił mnie, by zostać na dłużej. Nie przejrzałem co prawda całego (jeszcze, bo zamierzam to nadrobić!), tylko parę stron początku i końca, ale chyba mogę powiedzieć co na tych zdjęciach zobaczyłem
Przede wszystkim - pomysły. Często oryginalne i niekonwencjonalne. Do tego dobre (a z czasem coraz lepsze) umiejętności techniczne. Masz oko do kadrów i wiesz jak je wykorzystać, przez co zdjęcia wychodzą bardzo ciekawe
Pozdrawiam!
Tomek69N napisał(a):
Oj Panno Kolorowa "poszła po bandzie" z tym nowym avatarem
b. ladne z Gdańska
takie złoto... ;d
Nieładnie tak z mojej strony "podglądać" tylko;)
A zaglądam i podglądam tą galerię bardzo chętnie - tyle http://klubkm.pl/forum/images/smilies/tyyyle.gif i jeszcze trochę podziwu do Twych pomysłów na zdjęcia mam
Na prawdę super, i choć żaden ze mnie znawca, bardzo sporadyczne niuanse techniczne żadnego ze zdjęć nie psują. A uważam że o ile techniczny jakiś poziom zdjęcie powinno mieć - to tak czy siak od tej techniki ważniejszy będzie przekaz z tego zdjęcia. A to często można u Ciebie znaleźć;) także imho - tak dalej
Całej galerii wstecz oceniał nie będę, gdyż wiele tam znakomitych fotek;)
Co do "mojego" miasta... :smileytwisted:
Miasto cieni Choć ciekawe słońce z wroga zamienione na sprzymierzeńca
Gołego (Neptuna; no.91), choć oklepany - takiego jeszcze nie widziałem
89. chyba leci ciut w prawo..., wywaliłbym chyba też ślad po samolocie
Hevelius (no.90)... no cóż, Petronas Towers to to nie jest Chociaż na prawej ścianie faktycznie takie zero światła było, czy troszkę temu cieniowi pomogłaś?
Ogólnie bardzo fajne
Z ostatniej trójki 91
sadam napisał(a):
Z ostatniej trójki 91
89 - mogłoby być bardzo dobre - głownie za pomysł i wykonanie, ale ta krzywizna chodnika wywołuje u mnie wrażenie, że jest takie trzask/plask ooo fajnie wyszło, wypoziomowałbym to i było by jak z plakatu reklamującego jogurt z elkasei defensis, czyli sympatyczne i takie akurat na lato. Pozdrawiam.
zdecydowanie najlepsze to pomnik Neptuna
90 - spokojnie na konkurs by się nadało
89 - ciekawe tylko... chyba krzywo, ale to może ja jestem ślepy
ehh... i naszły mnie wspomnienia z Gdańska ze szkolnej wycieczki a ja wtedy jeszcze nie miałem własnego aparatu http://klubkm.pl/forum/images/smilies/placz.gif
chyba się będzie trzeba kiedyś tam wybrać
dziękuję wszystkim ponownie
Azazel - bardzo Ci dziekuję z mile słowa
Azazel napisał(a):
Miasto cieniChoć ciekawe słońce z wroga zamienione na sprzymierzeńca
Gołego (Neptuna; no.91), choć oklepany - takiego jeszcze nie widziałem![]()
89. chyba leci ciut w prawo..., wywaliłbym chyba też ślad po samolocie
Hevelius (no.90)... no cóż, Petronas Towers to to nie jestChociaż na prawej ścianie faktycznie takie zero światła było, czy troszkę temu cieniowi pomogłaś?
Ogólnie bardzo fajne
Azazel napisał(a):
89. chyba leci ciut w prawo...
mphisto napisał(a):
89 - mogłoby być bardzo dobre - głownie za pomysł i wykonanie, ale ta krzywizna chodnika wywołuje u mnie wrażenie, że jest takie trzask/plask ooo fajnie wyszło
Starosta napisał(a):
89 - ciekawe tylko... chyba krzywo, ale to może ja jestem ślepy![]()
Starosta napisał(a):
chyba się będzie trzeba kiedyś tam wybrać
colorful napisał(a):
przecież krzywo jest specjalnie
![]()
Ja tu bywam i wiem, że to specjalnie - piszę jedynie jakie odnoszę wrażenie. Jak potwierdził to Starosta coś musi w tym być. W końcu wspinać się ku doskonałości lepiej po szczebelkach krytyki niż na sugestii "fest zaje ok itp"
Zachęcam do krytyki i pozdrawiam raz jeszcze.