Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
A mi się 88 bardzo podoba. Gratulacje , super zdjęcie
bardzo mi się podoba 87
88 też ładny kadr
Witaj Po raz pierwszy zajrzałem do Twojego albumu i skusił mnie, by zostać na dłużej. Nie przejrzałem co prawda całego (jeszcze, bo zamierzam to nadrobić!), tylko parę stron początku i końca, ale chyba mogę powiedzieć co na tych zdjęciach zobaczyłem
Przede wszystkim - pomysły. Często oryginalne i niekonwencjonalne. Do tego dobre (a z czasem coraz lepsze) umiejętności techniczne. Masz oko do kadrów i wiesz jak je wykorzystać, przez co zdjęcia wychodzą bardzo ciekawe
Pozdrawiam!
Ostatnie dwa bardzo fajne...
co tu dużo pisać
87 - Ciekawy pomysł, świetne zdjęcie
86 w wersji Tomka + BW i miodzio
ja tak jak i Lajam za sepią to nie za bardzo przepadam
ale fajny kadr.....
86a - tutaj jakoś tak modelka wyszła jakby miała duzy brzuszek
87 - następnym razem proszę poszukać lepszej kałuży
lub tak kadrować by nic się nie obijało (kable + coś poniżej GP rogu) - byłoby lepiej. Ale i tak fajne
88 - nie podoba mi się. Ale dlaczego
może przez minę.....
a co do przepałów w portretach. Ja również olewam jeśli przepalone jest tło. Ale włosy to już niestety istotny element portretu
kris napisał(a):
a co do przepałów w portretach. Ja również olewam jeśli przepalone jest tło. Ale włosy to już niestety istotny element portretu
Lajam napisał(a):
My to faktycznie jak bracia
Oj Panno Kolorowa "poszła po bandzie" z tym nowym avatarem