Podziel się wrażeniami!
Zapraszam do komentowania
Cześć Bartku.
Zdjęcie mi się podoba, tylko nie wiem, czy balans bieli CI nie poleciał zbyt w czerwienie.
278 - a mi się nie podoba... Niekorzystne oświetlenie - włoski za jasne w stosunku do reszty, brzydkie cienie na twarzy...
277 świetnie wymyślone, dobrze naświetlone.
278 chyba faktycznie w niektórych miejscach delikatnie poprzepalane.
265 - fajny jesienny widoczek. Dobre kolorki.
266 - tutaj już troszkę "sucho", tak szarawo
267 - mostki mnie nie ruszają, a tutaj duża GO potęguję to niepodobanie się
268 - taki se, te "model"
269 - jak dla mnie, za dużo się tutaj dzieje
270 - za dużo kontrastu i u mnie niebo jest bardziej "cyan", niż niebieskie
271 - lubię tego ptaszka, ma fajne kolorki W dziwnej pozycji go dorwałeś - coś jak przed skokiem
272 - wrrrrr zacnie Bartku, zacnie
273 - to bym wywalił, bo przy 272, wymięka
274 - Chociaż przycięte do kwadratu lepsze, bo ludki w kamizelkach zwracają na siebie uwagę
275 - za dużo, za dużo i jeszcze raz za dużo zbędnych elementów. Niestety to co najważniejsze się gubi w natłoku kolorowych plamek nad dymem.
276 - Kapitalne! Bo: dobre kadrowanie, dobra konwersja BW, dobrze wypatrzone z tym napisem! szacun
277 - ja bym to troszeczkę inaczej skadrował. Teraz wyłożyłeś kawę na ławę i wiadomo co to, a ja bym tak kadrował, żeby widz zastanawiał się co to było
278 - jak dla mnie za jasno na tym co mniej istotne, a za ciemno na tym co najważniejsze, czyli na oczach
Bardzo bardzo dziękuje Wam wszystkim
Kris ... za dużo by cytować , pogadamy jak się zobaczymy
To teraz coś co jeszcze nigdy nie robiłem , znaczy się tryptyk
Oto moje dzieło ( fot. 279. )
Fajna ptaszyna, szkoda że nie poleciała w Twoja stronę...
A pelny format jest? Bo te tryptyki to jakbym foty na smartfonie ogladal
Widelce ciekawe, nawet bardzo fajny pomysł
Co do ostatniego portretu dzieciaka... to oświetlenie faktycznie trochę nieciekawe, ale sam kadr dobrze skonstruowany
Monty napisał(a):
A pelny format jest? Bo te tryptyki to jakbym foty na smartfonie ogladal
Świetny tryptyk ptaszorowy Faktycznie szkoda, że taki malutki. Najbardziej urzekły mnie kolory