Podziel się wrażeniami!
Witam, od ponad dwóch lat interesuję się fotografią. Od roku posiadam Sony A200. Wstawiam kilka swoich zdjęć, bardzo proszę o opinie
Justyna.
99 bylo by cudo .
ale brakuje mi troche ostrosci na pąku kwiatowym .gdyby tak ostrosc lagodnie przechodzila z poczatku kwiatu w rozmycie na lodydze ,
przyznam ze sam nad czyms takim mysle
9dziewiec na medal...jakiego kruszcu to nie powiem :smileytwisted:
To mowil ja...Jarzabek,prezes naszego klubu
Creatoor, acinloop, kuraq, Bertone, theshu, krzyho4, Monty - dzięki za odwiedziny i zostawiony komentarz
dzisiaj robię mały powrót - milenijny, bo już 100 zdjęcie mi na tym forum stuknęło było wiele prób 'milenijki' niestety z żadnej nie byłam na tyle zadowolona aby ją opublikować. dlatego wybaczcie, ale odejdę tym razem od forumowej tradycji.
Swarzędzkie Jezioro ładnie wygląda dzisiaj.
101. Może szerszy plan?
102. Może by tak odrobinę Rutinoscorbinu? Coś niewyraźnie wygląda...
100 - jak dla mnie to za ciemno ( ale rozumiem , że to efekt zamierzony )
101 - tak jak Tomek - szerzej
102 - nawet całkiem , całkiem ...
100 - dobry kadr
101 - gdyby na ten konar ustawić jakiegoś modela, albo modelkę byłoby ciekawsze moim zdaniem.
102 - wyostrzyłaś może zdjęcie
Tomek69N, Bertone, Starosta - dziękuję za odwiedziny i zostawione słowo
a ja nadal zaniedbuję forum - totalny brak czasu. A jak już znajdę chwilkę to zabieram się za niedawno co znalezionego w domu zenita.
A oto na przypomnienie świeża, dzisiejsza fotka
Gdyby ten kawałek filmu na pierwszym planie był w większą GO złapany byłoby jeszcze lepiej
I może troszeczkę szara ta konwersja jak dla mnie
Za to pomysł i kadr jak najbardziej na tak
Starosta - bardzo dziękuję za odwiedziny i zostawioną opinię
może dzisiejsza wersja lepsza?
Witaj:)
Pospacerowalam się troszkę po galerii, podoba się:)
Odniosę sie do ostatnich zdjęć...
102 - bardzo takie "moje"...lubię
co do 103 i 104 - to ja chyba wolę pierwsze:) chociaż oba "mówią" - do mnie bynajmniej:)
pozdrawiam:)