- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
DSC-S650 - problem.
Witam serdecznie. Mam pewien problem z tytułowym aparatem, otóż po upadku z niewielkiej wysokości sprzęt przestał robić zdjęcia. Dokładniej rzecz ujmując wygląda to tak: obraz jest cały czas widoczny na wyświetlaczu , wszystkie inne funkcje także działają. flash również daje o sobie znać ale zdjęcia niestety nie widać. Tak więc chciałbym wiedzieć czy da się to naprawić? Nie muszę chyba dodawać, że interesują mnie przede wszystkim "alternatywne" metody dokonania tej naprawy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
W zasadzie naprawić da się wszystko - kwestia, za ile? Najlepiej byłoby, gdybyś skontaktował się z serwisem (najlepiej autoryzowanym), w celu dokonania wyceny i zdecydowania o naprawie.tijs18 napisał(a):
Witam serdecznie. Mam pewien problem z tytułowym aparatem, otóż po upadku z niewielkiej wysokości sprzęt przestał robić zdjęcia. Dokładniej rzecz ujmując wygląda to tak: obraz jest cały czas widoczny na wyświetlaczu , wszystkie inne funkcje także działają. flash również daje o sobie znać ale zdjęcia niestety nie widać. Tak więc chciałbym wiedzieć czy da się to naprawić? Nie muszę chyba dodawać, że interesują mnie przede wszystkim "alternatywne" metody dokonania tej naprawy
fotoamator