Join now - be part of our community!

Kłopoty z połączeniem z vTuner

SOLVED
profile.country.pl_PL.title
M.Jaremczuk
Member

Kłopoty z połączeniem z vTuner

cześć,

mam pytanie czy ktoś jeszcze korzystając z urządzeń z dostępem do vTunera ma kłopot?

U mnie od kilku dni wyświetla się komunikat: cannot connected

Urządzenie STR-DN1020.

Sieć jest, inne funkcje sieciowe śmigają (DLNA), a vTuner nie.

dzięki za pomoc,

Michał

115 REPLIES 115
Sony_cannot_play
Contributor

Przedwczesna radość 😕FullSizeRender-3small.jpg

Sony_cannot_play
Contributor

Dziś takie życzenie zakrawa na kiepski żart. Nie dość, że technicy SONY nic nie dołożyli, to jeszcze zawiesili vTunera na razie na 5 miesięcy. ZoFullSizeRender-3small.jpgbaczymy do ilu dojdą...

Sony_cannot_play
Contributor

Oj dłuuuugo, dłuuuugo i jeszcze dłużej. Pisałeś w październiku 2014, dziś wrzesień 2015 i nadal SONY milczy.FullSizeRender-3small.jpg

Sony_cannot_play
Contributor

Z perspektywy roku, który upłynął z przerwami w działaniu i po pięciu miesiącach bez FullSizeRender-3small.jpgvTunera i radia internetowego u SONY, wiara w markę SONY tyleż niezachwiana co nieuzasadniona. Dziadostwo.

Sony_cannot_play
Contributor

"Będziemy dawać aktualizacje na bieżąco, kiedy tylko będziemy mieli jakieś nowe informacje."

To dawajcie na bieżąco informacje, bo ja widzę ciągle ten sam komunikat z maja 2015.FullSizeRender-3small.jpg

Sony_cannot_play
Contributor

SONY w moim domu jest nazywany producentem mebli. Wzornictwo nawet całkiem ok. I postawić można jakiś kwiatek na wieży.FullSizeRender-3small.jpg

Sony_cannot_play
Contributor

Dziś do 6 miesięcy doszło kolejne 6.FullSizeRender-3small.jpg

QbaRS796
Member

mój "ulubiony" napis... i tak od maja tego roku... 😕

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Cześć, próbowaliście odświeżyć listę dostępnych usług w urządzeniu, albo użyć innej usługi?

W czerwcu została wypuszczona aktualizacja oprogramowania do CMT-G2NiP, "poprawiająca stabilność działania funkcji sieciowych". Dodaje głównie automatyczną aktualizację urządzenia, ale może poprawia też pozostałe funkcje?

Sony_cannot_play
Contributor

Aktualizacja zrobiona, nic nie daje. Proponujesz skorzystać z innej usługi niż vTuner? Jak można to zrobić?