Podziel się wrażeniami!
2 dni temu kupiłem sony vaio serii E i właśnie zauważyłem tą głupią usterkę związaną z tym cholernym piszczeniem, chciałem zwrócić sprzęt ale w sklepie wymienili mi na drugą sztukę, okazało się że w tej sztuce jest to samo. Dzwoniłem do serwisu sony ale oni powiedzieli że nie spotkali się jeszcze z taki problemem. I teraz się zastanawiam jak sony sobie z tym poradzą jeżeli więcej osób to zauważy??? Czy może już ktoś coś wie na ten temat ??? czy sony usunie jakoś tą usterkę ??? bo ten pisk daje po uszach ;/
Witam!
Mam ten sam problem piszczy na baterii, lecz u mnie ustępuje pisk po odłączeniu urządzenia USB. Też wymieniłem w sklepie na inny egzemplarz i jest to samo. Ja w przeciwieństwie do Ciebie po pierwszym telefonie otrzymałem wiadomość, że SONY zna problem, podobno maja wydać sterowniki usuwające to. Jutro dzwonię ponownie.
Witaj. Jeżeli będziesz coś więcej wiedział o rozwiązaniu tego problemu to pisz proszę. Pozdrawiam
Witam!
Ja dzwoniłem kilka razy do Sony konsultant skierował sprawę do Brukseli, nic nowego nie powiedzieli: odpowiedź że PISKI są dopuszczalne, oraz że przypadek jest odosobniony. Dzwońcie do SONY trzeba tę sprawę ruszyć niech nie ignorują klientów. Chyba że sprawia wam to trudność, więc męczcie i wkurzajcie się dalej!
Piszczy i najprawdopodobniej nikt nie chce się tym zająć...