anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Media Galery

profile.country.pl_PL.title
gabinet1946
Początkujący

Media Galery

Witam.Jest taki program w laptopie Sony Vaio (VPCEB2Z1E) który ma nazwę Media Galery.Od dłuższego czasu staram sie go rozgryść ,sporo wiem ale ciągle mnie zaskakuje i na plus i na minus.Jest wiele funkcji dość ciekawych i spełniają swoją rolę ale są takie jak naprzykład album zdjęć ,który nie otwiera zdjęć po kliknięciu a tylko podświetla ramkę na niebiesko i nic się nie dzieje,a żeby obejrzeć fotki muszę klikać na stronie głównej na ramki wyskakujących fotek.To samo z muzyką,Wyświetlone na stronie albumy muzyczne nie otwierają się po kliknięciu chociaż podświetlają się na niebiesko.Pytam ,po co się podświetlają jak nic się nie dzieje? Następuje też jakiś błąd gdy już odtwarzam muzykę i z prawej strony klikam na proponowaną o podobnej treści muzykę np. z You Tube.Odtwarzana jest jednocześnie muzyka z albumu i z otwartego klipu You Tube. Zakłócają się nawzajem .Gdy zatrzymam odtwarzanie z klipu You Tube to słyszę cały czas ten sam utwór ale z mojego albumu który jest w moim Media Galery.Gdy zamknę stronę You Tube ,jest cisza ,nie gra nic.Co tu jest nie tak,może ktoś mi wytłumaczy?Może się da to jakoś ustawić ale moje próby się nie powiodły.Czy jakieś sterowniki ,czy pluginy żle działają?Może jest ktoś bardziej doświadczony w temacie niż ja i uzyskam pomoc w tej kwestii, może temat się przyda komuś,jak będzie miał podobne problemy i za odpowiedź z góry dziękuje.

Czy na zadane pytania o problemach w obsłudze Media Galery może ktoś fachowo odpowiedzieć?

Message was edited by: gabinet1946

4 ODPOW. 4
jurek21
Początkujący

Ja w  linku media gallery  ponizej nie mam ambicji żeby miec nową wersję , ale piszę o tym dlatego ze mam takie problemy jak ty i jeszcze inne. A ty zakładasz nowy.

Message was edited by: jurek53

gabinet1946
Początkujący

Jesli masz podobne problemy to napisz jakie,a jesli wiesz jak sobie poradzić z nimi lub uporałeś się z nimi to podziel się doświadczeniami.Czekam na odpowiedź od fachowców moderatorów na moje powyższe problemy chyba że jest to nie możliwe z pozycji forum i trzeba pisać do serwisu.Nie wiem co masz na mysli pisząc "A ty zakładasz nowy"Mam również nowego laptopa (3 miesiące) i starą wersję Media Galery,to naprawde dziwne ,żeby nie dali mozliwości uaktualnienia .Znalazłem też wersję 1.2 ale do innych modeli niż ja mam i jestem ciekawy czy ktoś zainstalował tą wersję mimo niezgodności modelu i jak program funkcjonuje?

Message was edited by: gabinet1946

jurek21
Początkujący

Jaki model ma wersje 1.2 , może da się uaktualnić media gallery.

gabinet1946
Początkujący

W twoim poście, ostatnia odpowiedź kieruje cię wlaśnie do strony gdzie podają modele.Poniżej masz link do tej strony a tam na niebiesko wskazówka "applicable models", to kliknij a otworzy sielista modeli.

http://www.sony.co.in/support/download/405510