Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
Trochę późną tę kawę pijecie, widzę, że też amatorzy słodkości są...Ciasto autorstwa babci jest (wróciła ze swojego letniego domku i zaczyna się rozkręcać ) Rozkosz dla podniebienia, ale sylwetka bardzo na tym ucierpi
piotruso napisał(a):
ja też
![]()
bo przed chwilą mi sie przysnęło przy kompie
A ja nie mogę zasypiać. Siedzę u syna na wywiadówce.
Skoro zasypiasz tzn., że nie narobił Ci kłopotów
Sebol napisał(a):
A ja nie mogę zasypiać. Siedzę u syna na wywiadówce.
Z innej beczki czyli pytanie skierowane do ludzi z WRO. Kto ma ideę jak się dostać w miarę szybko z lotniska WRO do Katowic i okolic? Data 21/12/1012, godzina przybycia na płytę lotniska ca. 12:30 (kurde wiedziałem, że coś będzie nie tak z tą datą
). Wyjaśniam co i jak. Sobie zamówiłem bilet, grzecznie, we wrześniu, jak człowiek w SAS (czyt. es-ej-es) do Pyrzowic a tu dziś telefon z owej instytucji, że likwidują połączenie od pierwszego grudnia i pozostaje mi zmienić miejsce przylotu lub zwrot biletu. Rozkład jazdy naszych kochanych spółek-córek PKP obowiązuje do 8-13 grudnia, pośpieszne autobusy jakie znalazłem to dojazd do domu w godzinach sporo późnych... ludzie ratujta
Parę razy mijałem na autobanie busy tej firmy. Jedno połączenie to WRO-KRK, ale drugie to WRO-KTW-KRK: LINK
A jakby Ci to nie spasowało, daj znać. Chętnie pomogę
Przeżyłem szok, do Wro sensownie da się dojechać tylko TLK
Ale i tak wychodzi taniej niż autem
Kiedyś dało się dolecieć.
Ale jak skończyło olt wszyscy wiemy
Parę razy mijałem na autobanie busy tej firmy. Jedno połączenie to WRO-KRK, ale drugie to WRO-KTW-KRK: LINK
A jakby Ci to nie spasowało, daj znać. Chętnie pomogę