annuler
Affichage des résultats de 
Rechercher plutôt 
Vouliez-vous dire : 

Rejoignez nous, partagez votre expérience!

AMATOR;) Czekam na opinie.

krismon
Visiteur

AMATOR;) Czekam na opinie.

Jestem Amatorem i robie zdjęcia bo.... lubię:)
Nie mam dobrego sprzętu. Więc robie tym co mam.
Czekam na krytykę, a wiem ze owa bedzie:)

40 RÉPONSES 40
Creatoor
Visiteur
krismon
Visiteur

Byłem w weekend na zamku Czartoryskich w Gołuchowie i oto co udało mi się sfotografować;)

krismon
Visiteur
Creatoor
Visiteur

Widzę, że mój poprzedni wpis zignorowany. Centralne ujęcia psuja większość kadrów, a fotki mogły by się prezentować rewelacyjnie. Jest tu kilka ujęć godnych uwagi.

krismon
Visiteur

Cały czas staram sie coś wnosić do nowych zdjęć. ale chyba coś mi nie wychodzi... nie wiem czy to kwestia wprawy czy też oczytania..... nie bede sie załamywał tylko aparat w dłoń i do dzieła.... może w końcu wypłodze coś ciekawego;)

Creatoor
Visiteur

Sądzę, że to kwestia nauki. Trening, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia. Podstawy są proste, a masz naprawdę dobre oko. Do tego trochę pracy w ciemni i OK. Zobacz np. 5. Świetne zdjęcie ale niedopracowane - przekrzywione. Można kilka minut zabawy, i np. taki efekt.

krismon
Visiteur

do oceny

krismon
Visiteur

kolejne

profile.country.en_GB.title
Michal.
Explorateur

Nie bardzo rozumiem numeracje zdj :rolling_eyes: co chwile masz zdj numer 1 a to nie pomaga w ocenie...
pomidorek - bez obrazy ale kolorystyka jakaś dziwna, wygląda jakby był lekko stary
kawałek domu - to zdj podoba mi się najbardziej z całej galerii :thumbsup: mocno nasycone kolorki (do tego można by się doczepić jedynie) ładne ciemne tło :thumbsup:

wojttekk_foto
Visiteur

SZFENDAK napisał(a):

Całkiem przyzwoite fotki.
Cały czas powtarzam że nie ważne czym ważne jak.

Potwierdzam :)

http://demotywatory.pl/1295016/Profesjonalizm