anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Mphisto: Buszując w zbożu - Helios 85

oldguest
Początkujący

Mphisto: Buszując w zbożu - Helios 85

http://mphisto.neostrada.pl/zlot/ride3.jpg

Pierwsze zdjęcia A700. Photoshopa już znam trochę dłużej.

726 ODPOW. 726
profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

super pajączek :thumbsup: jak widać z dołu to trochę ciemno i nie widać jak wcina ale pewnie warunki nie były łatwe, także :thumbsup: ciekawe jak będą wychodziły moje ptaszniki jak już kupię obiektyw do makro :smileytwisted:

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

75.Rozświetlenie :thumbsup: Pozytywnie rozwiane blond pasemka na pogodnej twarzy (młodszej siostry?)
74.Podoba mi się również za pogodę i kolor - taki mi tam pasuje (bo ja lubię ciepłe kolory nawet w konwersjach). Jedyna uwaga to czy miała być mniej ostra twarz od włosów? Jeśli taki był zamiar to się nie czepiam.

oldguest
Początkujący

Tak właśnie wymyśliłem, że włosy maja być igiełka dlatego tak ustawiona ostrość.

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

75 jak juz napisał Tomek te pasemka, super efekt :thumbsup:

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

wrocławska seria bardzo udana. widze tam DUP'e, i wrocławksi grunwald. jesli fociles wczroaj to podziwiam ze w takim upale ci sie chcialo. ja bylem na pl. frunwaldzkim po 14 i sie ze mnie lalo
proterty bardzo zacne, szczególnie 74 :thumbsup:

oldguest
Początkujący

Godzina 17:30 wzwyż bo liczyłem na zachód - ale akurat jakieś złe chmury się pojawiły. Musimy się jakoś zgadać na wspólne focenie Wrocka: zawsze to szerszy kadr :D

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

obydwa portrety podobają mi się bardzo :) fajnie, że takie mięciutkie :thumbsup:

Aniqa.
Poszukiwacz

74 i 75 bardzo fajne :c4

BuBu__
Początkujący

drugi portret bardzo ładny :thumbsup: obrabiany?

profile.country.PL.title
gegra71
Poszukiwacz

Za 75 :c4