anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

doslav

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

doslav

Startowo - spacerowo - wczesnowiosenne...

Znaczy jeszcze nie zielono ale już słonecznie ;)wrotycz01 .JPGokol-kap .JPG

1 207 ODPOW. 1 207
profile.country.es_ES.title
jasiu333
Początkujący

doslav napisał(a):

jasiu333 napisał(a):

Hola :flushed:

No proszę!.. Widzę też, że my w jednej kategorii wiekowej "chodzimy" to pewnie żeśmy się nieraz o siebie otarli (albo starli :slight_smile: ).

No Ja niestety nie mogę pamietać tego mam dopiero ćwierć wieku :c11

Nic straconego - tam nadal można się załapać na coś za darmo* :smileymrgreen: Jak to mówią - wystarczy chcieć...
doslav napewno nie raz sie wydzielismy :c10

* - za darmo to podobno można dzisiaj tylko w... hmm... twarz dostać :smileymrgreen:

doslav.
Poszukiwacz

jasiu333 ten post powyżej napewno tak miał wyglądać? :nauseated_face: Powiedz coś... :slight_smile:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

może zasłużył sobie na to coś czego się nie dostaje za darmo i teraz leży.... :slight_smile:

jasiu333
Początkujący

Posta zawsze mozna zmienić :slight_smile:

mikael-----
Początkujący

ogolnie bardzo ladne fotki z tych ostatnich kaczuszki super
ja kaczki dawno nie widzialem nawet na talezu :slight_smile:
.same mewy tu mamy

doslav.
Poszukiwacz

jasiu333 napisał(a):

Posta zawsze mozna zmienić :slight_smile:

To nawet sprytne jest... zarezerwować sobie miejsce :smileyhappy:

mikael napisał(a):

same mewy tu mamy

O! Dobrze, że mi przypomniałeś bo jeszcze jakieś tutejsze mewy mam na dysku sprzed paru dni, to wrzucę - sprawię Ci przyjemność :smileymrgreen:

Zmiana tematyki........
Ostatnio miałem okazję poeksperymentować troszkę z lampkami i twarzami :D Pierwsza część efektów poniżej:

x5.jpg
x1.jpg
x7.jpg

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Efekty nader interesujące a w szczególności ostatnie, uśmiechnięte foto :)

doslav.
Poszukiwacz

To wprawka ;) Istnieje w przepastnych archiwach jeszcze jedna taka seria (w moim mniemaniu - chyba lepsiejsza) ale raz widziałem jak jeden gość na forum tutejszym napisał coś o "stopniowaniu napięcia" i jakoś tak automatycznie zadziałałem ;)

A z fotkami miałem fajnie bo to nie moja babinka więc przy obróbce nikt nie stał za mną i nie marudził :D Zrobiłem po swojemu i będę musiał z tym żyć :slight_smile:

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Moja mnie tez beszta za używanie jej wizerunku bez zgody czy to w ramach tworzenia czy jego edycji bez znaczenia...ach te baby.

doslav.
Poszukiwacz

W tym konkretnym przypadku przynajmniej etap obróbki miałem spokojny :slight_smile:

Baby... No czasem dają popalić ale pamiętasz (powinieneś bo jesteś równie stary jak ja) jak się kończyła piosenka "Ach te baby..."? No i niestety trzeba się z tym pogodzić... :nauseated_face: