anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Colorful - Zabawy światłem cz.2

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Colorful - Zabawy światłem cz.2

Witam.

Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać :)

1 396 ODPOW. 1 396
Antentenne
Początkujący

Colorful, wpadłam przypadkiem, ale zostałam dłużej - zostałam fanką Twoich zdjęć :nauseated_face:
Super ten portret :thumbsup: Mnie się akurat bardziej podoba bez odcinania ;) Na przekór fachowcom :nauseated_face:

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Lajam napisał(a):

Ale ja ogólnie sepii nie lubię :c14

"Jedni wolą psy a drudzy konie" ;)
Osobiście nie mam tego rodzaju przeciwskazań.

Antenne : Nie jestem fachowcem. Nie w tym na pewno.

colorful-----
Początkujący

dziękuję wszystkim pięknie :)
no wiesz!! "a" trzeba było na konkurs z oknami zostawić :(

na konkurs poszły, mam nadzieję, lepsze zdjęcia ;)

doslav napisał(a):

Widzę, że na niedobór pomysłów nie cierpisz?.. :thumbsup:

ja cierpię na nadmiar ;)

tweety napisał(a):

Z takim zasobem pomysłow trudno byłoby mi się na twoim miejscu zdecydować, które foty idą na konkurs :thumbsup:

oj, żebyś wiedziała, że łatwo nie było... :smileyrolleyes:

Antentenne napisał(a):

Colorful, wpadłam przypadkiem, ale zostałam dłużej - zostałam fanką Twoich zdjęć :nauseated_face:

moje zdjęcia jeszcze nie zasługują na to, zeby miały swoich fanów, może kiedyś... ale oczywiście jest mi niezmiernie miło, że się podobają, postaram się, żeby w przyszłości podobały się tak samo lub bardziej :)

Lajam napisał(a):

Dziewczyna na molo (?) tj. zdjęcie 86 - ja bym go nie ciął - moim zdaniem te deski dają lepszy efekt, szczególnie że fajnie widać jak rozkłada sie na nich głębia ostrości.

Kadr troszkę niefortunny (ludzie po lewej w tle, którzy jednak przeszkadzają), ale modelka świetna i dla mnie zdjęcie było by bombowe gdyby nie ta tonacja... :| nie lubię takiej. :?

Lajam, postarałam się zastosować do Twoich sugestii i wybrać inne zdjęcie z tej serii - 'najpuściejsze', jakie udało mi się ustrzelić + czerń i biel. mam nadzieję, że spodoba się bardziej? :) mnie tylko troszkę drażni uciety cień, nie wiem jak Ciebie?

co do modelki - trzymaj rękę na pulsie, bo w najbliższym czasie będie trochę zdjęć z nią w roli głównej ;) fantastycznie mi się z tą dziewczyną współpracuje, ma ogromny potencjał, dostrzeżony już przez agencję :)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

No jakoś tamta poza, chwila, była lepsza. Tutaj za bardzo włosy rozwiało i jednak wydaje mi się, że na rękach zatraciły się już szczegóły. Przepały w tle mnie zupełnie nie interesują, ostatnio nawet lubię :)

Ale próbuj dalej, czekam na efekty współpracy :thumbsup:

jareklubicz.
Poszukiwacz

Elu okna fajnie pokazane i tak inaczej :c4 co do portretów to daruje sobie bo to w ogóle nie moja działka a zasób pomysłów to widzę że masz chyba nieograniczony pozdrawiam

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

No jeżeli takie okna nie przeszły selekcji :c4 (c najfajniejsze) to strach się bać co wysłałaś. ;)

Melanie------
Początkujący

86a rowniez b. dobre ;]

colorful-----
Początkujący

dziękuję wszystkim pięknie :)

jareklubicz napisał(a):

a zasób pomysłów to widzę że masz chyba nieograniczony

niestety ograniczony :smileyrolleyes: albo i stety, bo jakby byl nieograniczony to bym nie mogla normalnie funkcjonować, tylko bym ciagle biegała z aparatem i realizowała kolejne pomysły :smileyhappy:

sadam napisał(a):

No jeżeli takie okna nie przeszły selekcji :c4 (c najfajniejsze) to strach się bać co wysłałaś. ;)

mam nadzieję, że te 'strach się bać' wystarczą, żeby się zalapać na plener ;)

Lajam napisał(a):

Ale próbuj dalej, czekam na efekty współpracy :thumbsup:

mówisz - masz ;)

portrety to nadal jeszcze temat, w którym czuję jakbym stąpała na cienkiej grani między szczytem a przepaścią - nigdy nie mam pewności, które zdjecie to krok na szczyt, a które upadek w dół... ale próbuję, w końcu do odważnych świat należy, a, jak mi zawsze dziadek powtarzał - "jak się nie przewrócisz, to się nie nauczysz". dlatego czekam na dalszą krytykę :)

co do zdjęcia 88 - wiem, ze sporo przepałów i że kadr może się nie podobać, i że dla niektórych poza moze być 'nie ta', ale to jedno z niewielu takich moich zdjęć, które mi osobiście podobają się absolutnie 'mimo wszystko' i choćbym sama nie wiem ile błędów w nim widziała, muszę je wstawić - to silniejsze ode mnie ;)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

87 bardzo fajne nawet mi nie przeszkadza kawałek stopy ucięty :D

colorful-----
Początkujący

pawelszymanski6 napisał(a):

87 bardzo fajne nawet mi nie przeszkadza kawałek stopy ucięty :D

uciety bo był zanurzony w kałuży ;)