anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Colorful - Zabawy światłem cz.2

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Colorful - Zabawy światłem cz.2

Witam.

Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać :)

1 396 ODPOW. 1 396
Melanie------
Początkujący

swietne te orchidee ;d
jak ptaszki ;d

colorful-----
Początkujący

Ninnn, Piko, destin6, Tomku, BuBu, kris, tweety, Melanie - dzięki piękne za odwiedziny, komenatrze, pochwały i rady :)

Tomek69N napisał(a):

Nie sugerując się tym co napisane, bo najpierw jak zwykle popatrzyłem potem przeczytałem co napisane (tak mam od dziecka - wolę obrazki ;) ), stwierdziłem, że to jak feniks z popiołów (fot.85) albo raczej z żaru :c4

bardzo się cieszę, że te ptaki faktycznie widać, a nie są to tylko moje urojenia ;)

kris napisał(a):

80 - przerażające - jak z jakiejś apokalipsy :c6

81/82/83 - widziałem lepsze u Ciebie fotki koni. Zapewne miłość do nich spowodowała, że wstawiłaś te fotki :nauseated_face:

84/85 - za ciemno. Przydałaby się korekta ekspozycji co najmniej o 1 EV ;)

apokaliptyczny zachód to jeszcze mam szufladzie do pokazania ;)

mam nadzieję, że lepsze fotki konie nie tylko już były, ale jeszcze będą...

co do korekcji ekspozycji - mam spore wątpliwości czy za ciemno. próbowalam trochę rozjaśniać w programach graficznych - robią się przepały... zresztą dłuższego naświetlania nie utrzymałabym z ręki... :smileyrolleyes:

tweety napisał(a):

:c4 Cała galeria godna uwagi. Zdjęcia są starannie przemyślane. Podoba mi się
świat widziany twoimi oczami. Będę częściej zaglądać do ciebie i na bieżąco komentować :)

dziękuję przeogromnie, to dla mnie ogromny komplement i bardzo motywujący komentarz :)

dzisiaj portretowo. pokornie przyjmę krytykę ;)

Bertone.
Poszukiwacz

A mi te niby ptaszki się nie podobają :c3
Może z racji , że u kogoś innego widziałem lepsze :D
A wiem , patrząc na całą Twoją galerie Ciebie stać na dużo dużo więcej :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
BuBu__
Początkujący

portret ogólnie fajny, no ale nie wiem, tło chyba wypalone? i jak dla mnie trochę zbyt centralnie, ale poza tym ok :P ogólnie ja się na portretach nie znam, więc nie bierz moich słów do siebie ;)

Melanie------
Początkujący

portret bardzo ladnie ;]
tylko szkoda ze na to jedno oko tak duzo wlosow jej polecialo, ale to wina wiatru nie twoja ;d

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Ładna dziewczyna ładnie ujęta i fajnie, że z wiatrem we włosach ;) Poczekałbym jednak aż przejdą ci ludzie (wiem to deptak i kupę ludzi) i objąłbym postać powyżej kolan.

tweety------
Początkujący

Całkiem ciekawie po obcięciu powyżej kolan... Hmm, mi nawet ci ludzie w tle nie przeszkadzają. Zdjęcie podszyte wiatrem bardzo mi się podoba :thumbsup:

colorful-----
Początkujący

Tomku, dzięki piękne za sugestię, nie wpadłam na to, a faktycznie o wiele lepiej :)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Obawiałem się, że podpadnę za zuchwalstwo ;)

colorful-----
Początkujący

Tomek69N napisał(a):

Obawiałem się, że podpadnę za zuchwalstwo ;)

wręcz przeciwnie - jestem wdzięczna za radę :)

jako że zrobiłam selekcję i fotki na konkurs poszły, pozstałe okna mogą wylądować tu (numeracja z innej bajki, bo okna to osobny temat i gdyby nie konkurs to bym ich nie fociła ;) )