anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Colorful - Zabawy światłem cz.2

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Colorful - Zabawy światłem cz.2

Witam.

Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać :)

1 396 ODPOW. 1 396
profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

82,83 :c4

Quter-----
Początkujący

Kociaki :thumbsup:

colorful-----
Początkujący

dziękuję wszystkim :D

dzisiaj orchidee.
ja wiem, że orchidee już na forum się przewijały (u krisa - w przepięknej postaci i u kogoś na pewno jeszcze, ale wybaczcie, nie pomnę u kogog), ale przedstawiane były orchidee - kwiaty.

ja w orchdeach widzę ptaki. groźne, drapieżne ptaki z rozpostartymi skrzydłami...

Ninnn-----
Początkujący

:shock: naprawdę widać ptaki i to ze wszystkimi szczegółami. gratuluję umiejętności i podejścia do tematu :c4 tylko szkoda że w 85 ogonek ucięty...

Piko89
Poszukiwacz

Bardzo mi się podobają jakbym patrzył na ptaki :) Pamiętaj że orchidee były też w reklamie tesco :)

destin6
Poszukiwacz

witam w klubie milośnika storczyków :slight_smile:
Bardzo ładnie uchwycone :thumbsup:

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Nie sugerując się tym co napisane, bo najpierw jak zwykle popatrzyłem potem przeczytałem co napisane (tak mam od dziecka - wolę obrazki ;) ), stwierdziłem, że to jak feniks z popiołów (fot.85) albo raczej z żaru :c4 nigdy przedtem jednak tego nie spostrzegłem więc dziękuję za ukazanie prawdy o storczyku ;)
Powyższe końskie :c4 i nic więcej dodać.

BuBu__
Początkujący

85 świetne :c4 lubię Twoją galerię oglądać :D

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

kotek z 78/79 - zdecydowanie wersja kolorowa. Czerń i biel skrywa jego młodość. Na kolorze widać jaki z niego dzieciaczek :thumbsup:

80 - przerażające - jak z jakiejś apokalipsy :c6

81/82/83 - widziałem lepsze u Ciebie fotki koni. Zapewne miłość do nich spowodowała, że wstawiłaś te fotki :nauseated_face:

84/85 - za ciemno. Przydałaby się korekta ekspozycji co najmniej o 1 EV ;)

tweety------
Początkujący

:c4 Cała galeria godna uwagi. Zdjęcia są starannie przemyślane. Podoba mi się
świat widziany twoimi oczami. Będę częściej zaglądać do ciebie i na bieżąco komentować :)