Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
Tomek69N napisał(a):
To jak z czeską "jahoda", która oznacza...truskawkę.
skoro i tak leżę w łóżku to mogę coś odgrzebać z szuflady.
autoportet (mam nadzieję że ku uciesze, a nie zgorszeniu tutejszej społeczności )
Śliczna dziewczyna ...
... zdjęcie też
Czy masz w szufladzie foto sprzed "bycia blondynką" ? Rad bym porównał te dwie dziewczyny, która śliczniejsza
Tomek69N napisał(a):
Czy masz w szufladzie foto sprzed "bycia blondynką" ? Rad bym porównał te dwie dziewczyny, która śliczniejsza
Takaś od urodzenia? A ja myślałem... Jak co to sorki nie chciałem urazić Twoich upodobań do kolorków
Tomek69N napisał(a):
Takaś od urodzenia?
Zdjęcie z awatarku mogłoby spokojnie robić za okładkę solowej płyty latynoskiej piosenkarki PS...lub równie egzotycznej urody...
Tomek69N napisał(a):
Zdjęcie z awatarku mogłoby spokojnie robić za okładkę solowej płyty latynoskiej piosenkarki
PS...lub równie egzotycznej urody...
colorful napisał(a):
proszę mi tak nie słodzić bo aż mi głupio... :smileyredface:
już gdzies pisałam - zdjęcia kłamią. pod odpowiednim kątem każdy dobrze wygląda.